Forum samochodowe » Flota » GPS a polskie prawo - zasady stosowania systemów do...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

GPS a polskie prawo - zasady stosowania systemów do...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2013-03-21, 10:10      GPS a polskie prawo - zasady stosowania systemów do... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
czesiu

Post2013-03-21, 10:10      GPS a polskie prawo - zasady stosowania systemów do... Odpowiedz z cytatem
racja kij ma dwa końce i to jest dobre bo można pracodawce uziębić,czyli ci co nie płacą pracownikom wszystkich należności niech się mają na baczności.

Jantar

Post2014-02-02, 23:39      GPS a polskie prawo - zasady stosowania systemów do... Odpowiedz z cytatem
Moim zdaniem bardzo dobrze, że tak jest, bo nieuczciwość należy zwalczać, czy to ze strony pracownika czy pracodawcy. Sam korzystam takiego systemu, moje auta podpięte są pod SATIS i jest to jedna z pierwszych rzeczy o jakich informuje nowych kierowców. Niektórzy nie zgadzają się na pracę w takich warunkach, ale znaczna większość akceptuje to rozwiązanie bo ma świadomość, że skoro sam wymagam uczciwości, to również jestem uczciwy i działa to komplementarnie.

grzegorzkozicki

Post2014-02-13, 20:09      GPS a polskie prawo - zasady stosowania systemów do... Odpowiedz z cytatem
W pełni cię popieram.

motorek

Post2014-04-11, 14:45      GPS a polskie prawo - zasady stosowania systemów do... Odpowiedz z cytatem
Mój brat też korzysta z GPS Satisa w swojej firmie i ogólnie wszystko jest luks. Pracownicy wiedzą o wszystkim i nie marudzą. Brat ma fajne statystyki, z których wyciąga wnioski na korzyść firmy i ma pewność, że nikt go nie oszuka. Z resztą, dobrze im płaci, więc musieliby być szaleni żeby coś kombinować Wink

kubamantej

Miasto: Gdańsk

Post2014-04-20, 20:40      GPS a polskie prawo - zasady stosowania systemów do... Odpowiedz z cytatem
Troszkę to dziwne

Robertos8

Post2014-05-16, 09:33      GPS a polskie prawo - zasady stosowania systemów do... Odpowiedz z cytatem
Jak mam w firmie autoguarda i daje radę, system trochę zamula ale na tle innych podaje rzetelne dane i naprawdę działa w czasie bieżącym, miałem kilka innych na przestrzeni kilku lat ale do ciągników i naczep to tylko autoguard działał jak oczekiwałem, trochę z kłopotami ale jest ok

tomasetti

Post2014-06-08, 10:05      GPS a polskie prawo - zasady stosowania systemów do... Odpowiedz z cytatem
Ruscy pracują nad swoją wersją gps, więc pewnie za jakiś czas Jankesi będą mieć konkurencję Wink

Crazy.driver

Post2014-08-19, 15:26      GPS a polskie prawo - zasady stosowania systemów do... Odpowiedz z cytatem
Jeśli mam polecać jakiś system kontroli GPS polecam systemy firmy Satis. Moja flota od dłuższego czasu korzysta z tego systemu i jestem bardzo zadowolony. Przez cały czas współpracy nie narzekam na jakiekolwiek problemy. Stały i bez problemowy dostęp do nie zbędnych danych dla pracodawcy. Osobiście serdecznie polecam go wszystkim

czesiek

Post2014-11-19, 20:56      GPS a polskie prawo - zasady stosowania systemów do... Odpowiedz z cytatem
GPS to nie wszystko aby udowodnić komuś kradzież paliwa,jeżeli nie ma monitoringu albo nie złapiesz za ręke to sprawa w sądzie pracy przegrana.

katarzyna218

Post2015-03-06, 11:00      GPS a polskie prawo - zasady stosowania systemów do... Odpowiedz z cytatem
Troche to dziwne....

Forum samochodowe » Flota » GPS a polskie prawo - zasady stosowania systemów do...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: