Forum samochodowe » Flota » GPS , Flota
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

GPS , Flota

Autor Wiadomość
mirekad

Post2018-12-19, 13:28      GPS , Flota Odpowiedz z cytatem
Cześć , myślę nad zakupem GPS do floty , chciałbym Was zapytać o opinie ale zarówno jeżeli chodzi o koszta jak i o codzienne użytkowania czy system często się wiesza jak zdokładoscią jak najwiecej parametrów, Znajomy korzysta z Transmobil, i pochlebnie o nich się wypowiadał ale chciałbym mieć jakąś skale porównawczą jeżeli chodzi o lokalizatory GPS.

Reklamy
oponka12 Volskwagen
Jetta

Miasto: Kraków, PL

Post2019-04-19, 12:21      GPS , Flota Odpowiedz z cytatem
Jeśli taki system ma służyć do analizowania i kontrolowania pracy kierowców, to samo śledzenie gps niewiele da, obecne rozwiązania pozwalają na wiele więcej - monitorują nie tylko położenie i średnią prędkość, ale też bardziej zaawansowane parametry. Jak podaje https://teagle.io/usluga/analityka-stylu-jazdy-kierowcow/, możliwe jest nawet rejestrowanie przypadków, gdy nastąpiło gwałtowne hamowanie lub przekroczone zostały obroty silnika, które zostały wcześniej zdefiniowane. Wszystko to przyczynia się do oszczędności na paliwie, bezpieczniejszej jeździe, a także mniejszych kosztach eksploatacji pojazdu.

firaa

Post2019-07-30, 11:30      GPS , Flota Odpowiedz z cytatem
siemka

marab

Post2019-08-03, 13:25      GPS , Flota Odpowiedz z cytatem
hejka Smile

mazi88

Post2021-07-15, 21:42      GPS , Flota Odpowiedz z cytatem
mirekad napisał:
Cześć , myślę nad zakupem GPS do floty , chciałbym Was zapytać o opinie ale zarówno jeżeli chodzi o koszta jak i o codzienne użytkowania czy system często się wiesza jak zdokładoscią jak najwiecej parametrów, ...

I na jaki system się zdecydowaliście?? U mnie w firmie jest https://www.truckonline.pl/ od nie dawna i szef na razie jest zadowolony. Może śledzić wszystkie auta jakie ma w firmie.

Forum samochodowe » Flota » GPS , Flota
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: