2018-04-06, 09:11 Grid girls mają wrócić do F1 w Monako i być może w Rosji
Załamuje mnie ta cała lewacka Liberty Media. Przez dziesiątki lat były młode piękne dziewczyny na torach to nawet tu muszą wpiepszać się lochowate feministki, różowe lgbtowcy, lewaki z wodogłowiem oraz inne dziwolągi które tylko marzą o tym by wkurzać normalnych którym tanie dziewczyny nie przeszkadzają. Ba, nawet normalnym laskom te dziewczyny nie przeszkadzają... no ale jakaś spaślakowata utuczona locha jest "obrażona widokiem pięknych dziewczyn które są traktowane przez tych złych samców jak przedmioty" ... a sama marzy o tym by tak wyglądać tylko że jej spasione dupsko samo od siedzenia na krześle kalorii nie spali.
Humonguos
2018-04-06, 09:13 Grid girls mają wrócić do F1 w Monako i być może w Rosji
...takie dziewczyny nie przeszkadzają...
koniec świata
2018-04-06, 09:46 Grid girls mają wrócić do F1 w Monako i być może w Rosji
zgadzam sie z humngusem, może w fia jest jakiś ksiądz i woli małe dzieci.
olejem
2018-04-06, 13:16 Grid girls mają wrócić do F1 w Monako i być może w Rosji
Lepiej niech wrócą bo Ferrari zrezygnuje z F1
Humonguos
2018-04-06, 19:26 Grid girls mają wrócić do F1 w Monako i być może w Rosji
nie chce grid girls to obrzydliwe!Ja jak i moi koledzy chcemy grid boys!Chcemy rownouprawnienia w tej kwesti i moim zdaniem panowie w mokrych podkoszulkach wysmarowani olejem silnikowym prezentowaliby sie bardzo sexownie w porownaniu do dziewczyn bleee,ale to moj gust,nie musicie sie zgadzac koledzy
@koniec świata
2018-04-06, 22:07 Grid girls mają wrócić do F1 w Monako i być może w Rosji
jaja bo ja też xd humo czasami coś mądrze napisze ale tym razem całkowicie się z nim zgadzam xd