Forum samochodowe » Motocykle, skutery, quady » Guy Martin będzie nowym prezenterem Top Gear?
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Guy Martin będzie nowym prezenterem Top Gear?

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2015-03-28, 11:47      Guy Martin będzie nowym prezenterem Top Gear? Odpowiedz z cytatem

Reklamy
S1M0N

Post2015-03-28, 11:47      Guy Martin będzie nowym prezenterem Top Gear? Odpowiedz z cytatem
tak czy inaczej stracili znaczną część widzów i już nigdy nie będzie to program taki jak dotychczas

pino

Post2015-03-28, 13:09      Guy Martin będzie nowym prezenterem Top Gear? Odpowiedz z cytatem
dlaczego nić nie napisali o występach Guy Martina w wyścigach TT na wyspie IOM

FanTopGear

Post2015-03-28, 16:20      Guy Martin będzie nowym prezenterem Top Gear? Odpowiedz z cytatem
Bez Clarksona nie ma już Top Gear, nie zobaczę ani jednego epizodu z nowym prowadzącym.

rossi991

Post2015-03-28, 22:57      Guy Martin będzie nowym prezenterem Top Gear? Odpowiedz z cytatem
hmm... może i Clarkson był de** i możne tam kogoś uderzył ... ... gwiazdy maja róże jazdy w głowie tak juz niestety jest ... BBC wyrzucając Clarksona sama na siebie nakręciła bata... lepiej by było jeżeli kazali by mu przeprosić przed kamerąmi... wyszli by z twarzą a tak Clarksona zrobili męczennikiem... ja oglądałem tylko bbc ze względu na TOP GEAR a teraz już bbc raczej nie włoncze a osób takich jak ja podejrzewam ze sa miliony... a Clarkson na tym wszystkim jeszcze zarobi a bbc straci ... nie wiem kto rządzi bbc ale jakis głupek ...

FAN F1

Post2015-03-29, 06:29      Guy Martin będzie nowym prezenterem Top Gear? Odpowiedz z cytatem
BBC stracili najlepszego prezentera w historii a razem z nim duzo kasy i wielu widzow. Top gear umarlo i juz nigdy nie bedzie takie jak powinno byc. Moze Clarcson namowi Maya i Hamonda i stworzy swoj program dla innej stacji? Byloby super, napewno mieliby duza ogladalnosc

Forum samochodowe » Motocykle, skutery, quady » Guy Martin będzie nowym prezenterem Top Gear?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: