Forum samochodowe » Inne sporty motorowe » Hamilton i Vettel mieliby trudno w Formule E zdaniem...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Hamilton i Vettel mieliby trudno w Formule E zdaniem...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2016-04-22, 20:02      Hamilton i Vettel mieliby trudno w Formule E zdaniem... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Skoczek120

Post2016-04-22, 20:02      Hamilton i Vettel mieliby trudno w Formule E zdaniem... Odpowiedz z cytatem
Stawiam, że nie wygraliby tytułu w pierwszym roku startów. Wink

edward_k

Post2016-04-22, 21:00      Hamilton i Vettel mieliby trudno w Formule E zdaniem... Odpowiedz z cytatem
he, powiedział ten który miał ciężko w F1 Smile

OBIGO

Post2016-04-23, 01:02      Hamilton i Vettel mieliby trudno w Formule E zdaniem... Odpowiedz z cytatem
W takim razie Nelson Piquet Jr jest bdb kierowcą bo przecież wygrał debiutancki sezon Formuły E . W tym sezonie jest daleko w tyle ale to wina napędy w jego samochodzie. W F1 znalazł się w nieodpowiednim czasie i został wmieszany w tą całą aferę wymyśloną przez Alonso i Briatore.

Borat

Post2016-04-24, 09:59      Hamilton i Vettel mieliby trudno w Formule E zdaniem... Odpowiedz z cytatem
Taki wysoki poziom, że startują tam wszystkie ofermy co nie poradziły sobie w F1 takie jak: Nelson Piquet Jr.,di Grassi, Buemi, Vergne, Heidfeld. Rzeczywiście Hamilton miałby niesamowity problem aby z nimi wygrać Smile

sayomen

Post2016-04-24, 10:55      Hamilton i Vettel mieliby trudno w Formule E zdaniem... Odpowiedz z cytatem
Formuła E to nawet nie jest emerytura dla kierowców F1. To seria dla oferm i nieudaczników innych serii. Nie wydaje mi sie by kiedykolwiek kierowcy pokroju Hamiltona lub Vetela skusili sie na wyścig w tej serii. I żeby było jasne, nie mam nic przeciwko FE tylko w tej serii nie ma wybitnych kierowców.

deep_air

Post2016-04-24, 11:59      Hamilton i Vettel mieliby trudno w Formule E zdaniem... Odpowiedz z cytatem
Oglądałem to w sobotę i sorry di Grassi ale w połowie wyscigu przysneło mi się! Po za tym te efekty dzwiękowe przed startem mnie rozbawiły, qwa jak na PS mojego synka. Uj, dupa i kamieni kupa.

fan F1

Post2016-04-24, 15:12      Hamilton i Vettel mieliby trudno w Formule E zdaniem... Odpowiedz z cytatem
W Formule E to wstyd w ogóle startować.

Forum samochodowe » Inne sporty motorowe » Hamilton i Vettel mieliby trudno w Formule E zdaniem...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: