Forum samochodowe » Imprezy, zloty, wystawy » Intel Racing Tour Impreza związana z Formułą 1 BMW SAUBER TE
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Intel Racing Tour Impreza związana z Formułą 1 BMW SAUBER TE

Autor Wiadomość
f1infor

Post2007-09-18, 21:01      Intel Racing Tour Impreza związana z Formułą 1 BMW SAUBER TE Odpowiedz z cytatem
Już 20 września Intel we współpracy z firmami Certina i Vobis rozpoczyna kolejny cykl imprez związanych z Formułą 1 w pięciu miastach w Polsce - Intel Racing Tour.

Na pierwszą z imprez zapraszamy w czwartek do Złotych Tarasów w Warszawie. Przygotowano wiele atrakcji, takich jak: ekspozycja prawdziwego bolidu Roberta Kubicy, 2 symulatory F1 czy 5 samochodzików BMW dla najmłodszych. Oczywiście na uczestników czekają również bardzo interesujące nagrody.

Osoby uczestniczące w jazdach na symulatorach mają szansę na pobicie rekordu ustanowionego przez Roberta Kubicę na takim właśnie symulatorze. Z każdego miasta uczestniczącego w biciu rekordu Roberta Kubicy, zostanie wybrana jedna osoba z najlepszym wynikiem. W listopadzie zwycięzcy spotkają się z Robertem Kubicą na profesjonalnym torze kartingowym, gdzie będą mogli obejrzeć jego pokaz jazdy oraz spróbować swoich sił na gokartach!

Do zobaczenia w dniach 20 – 22 września, w Centrum Handlowym Złote Tarasy, ul. Złota 59, Warszawa
Więcej informacji o imprezie na www.intelracing.wp.pl
F1 Intel 069.jpg
 Opis:  
 Rozmiar:  63.03 KB
 Odsłon:  2099 raz(y)

F1 Intel 069.jpg

Reklamy
f1infor

Post2007-09-19, 14:15      Intel Racing Tour Impreza związana z Formułą 1 BMW SAUBER TE Odpowiedz z cytatem
Niespodziewana informacja z ostatniej chwili! Na otwarciu cyklu imprez Intel Racing Tour, już jutro, pojawi się na chwilę Robert Kubica!

Wszystkich serdecznie zapraszamy do Centrum Handlowego Złote Tarasy, przy ul. Złota 59 w Warszawie, ok. godz.15ej!

Yaper Honda
Civic

Miasto: Glowno - Warszawa

Post2007-09-20, 20:49      Intel Racing Tour Impreza związana z Formułą 1 BMW SAUBER TE Odpowiedz z cytatem
Postalem dzisiaj godzinke w kolejce i pojechalem. Smile

Bylem przekonany ze bedzie rFactor. Na stronie www pisza ze zawody beda na torze Monza. Jednak ku mojemu milemu zaskoczeniu simem w ktorym sie jezdzi jest LFS. Smile Tak wiec dziwi mnie ze organizatorzy nie maja pojecia co wystawiaja. Very HappyVery HappyVery Happy
Podczas stania w kolejce mialem ubaw jak sie specjalisci od NFSa kreca na trawce. Very Happy

Niestety zbyt zachowawczo pojechalem i tylko 1:34.37.
Najlepszy wynik do momentu jak jechalem byl 1:30.xx.

Ogolnie fajnie, ale troche malo czasu na wczucie sie w stanowisko. Niestety pedal hamulca ma duzy skok i ciezko mi bylo wyczuc hamulec. Poza tym nie wiem czy mam takie wielkie dlonie czy co, ale jak mocniej skrecalem kiera to zawadzalem palcami o scianki boczne kokpitu.

Rysiek

Post2007-09-20, 22:15      Intel Racing Tour Impreza związana z Formułą 1 BMW SAUBER TE Odpowiedz z cytatem
kto wiec wygral w lfsa? Smile

Yaper Honda
Civic

Miasto: Glowno - Warszawa

Post2007-09-20, 22:32      Intel Racing Tour Impreza związana z Formułą 1 BMW SAUBER TE Odpowiedz z cytatem
Niestety nie sa to wyscigi po LANie, a po prostu przejazd dwoch okrazen z czego najlepszy bierze sie pod uwage.
Tak wiec nawet nie wiem kto najlepszy czas wykrecil, na tablicy tylko imie widnialo. Smile
Ale sytuacja sie pewnie jeszcze zmieni, w koncu jeszcze 2 dni rywalizacji.

Spiker mowil ze wynika sa on-line na stronie, ale chyba slepy jestem bo nie widze.

Forum samochodowe » Imprezy, zloty, wystawy » Intel Racing Tour Impreza związana z Formułą 1 BMW SAUBER TE
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: