Forum samochodowe » RC czyli zdalnie sterowane » Jaki model i gdzie mam kupić synowi?
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Jaki model i gdzie mam kupić synowi?

Autor Wiadomość
zyta

Post2010-08-03, 20:29      Jaki model i gdzie mam kupić synowi? Odpowiedz z cytatem
Mam syna - 14-latka - poszukujacego swojego hobby. Przerabialiśmy już wiele i nic, ale ostatnio bardzo mu się spodobał model śmigłowca.
Czy może ktoś mi poradzić jaki i gdzie mogę kupić. Taki dla poczatkującego "lotnika"

Reklamy
Bodzio_nowy

Post2010-08-03, 20:37      Jaki model i gdzie mam kupić synowi? Odpowiedz z cytatem
A macie gdzie platać? Bo dla heli potrzebne jest miejsce - zwłaszcza na naukę latania.

zyta

Post2010-08-03, 21:01      Jaki model i gdzie mam kupić synowi? Odpowiedz z cytatem
mamy 6hektarową łąke. Wystarczy?

Marek Kusiakiewicz

Post2010-08-04, 23:10      Jaki model i gdzie mam kupić synowi? Odpowiedz z cytatem
Wystarczy Smile Chociaż na początek będziecie potrzebowali małej ilości miejsca. Trzeba kupić tz. podwozie treningowe - są to skrzyżowane dwa pręty węglowe z piłeczkami na końcach. Poczatek to opanowanie sztuki tz. zawisu. Podnieś model i powisieć i lądowanie. I tak aż do pełnego opanowania. Zajmie to kilka dni Smile

zyta

Post2010-08-05, 08:00      Jaki model i gdzie mam kupić synowi? Odpowiedz z cytatem
Dzięki. Spróbujemy i zobaczymy.
Tylko jeszcze mam pytanie gdzie można kupić to całe oprzyrządowanie?

Forum samochodowe » RC czyli zdalnie sterowane » Jaki model i gdzie mam kupić synowi?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: