Ta strona wykorzystuje "pliki cookie" zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej Polityce prywatnościNie pokazuj
Forum samochodowe » Hydepark » Jakie są efekty stosowania szamponu Seborh na łojotok?
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Jakie są efekty stosowania szamponu Seborh na łojotok?

Autor Wiadomość
Ziggy

Post2024-12-20, 12:12      Jakie są efekty stosowania szamponu Seborh na łojotok? Odpowiedz z cytatem
Jak w temacie, po jakim czasie można zobaczyć rezultaty stosowania kosmetyku?

Reklamy
saturn

Post2024-12-20, 12:44      Jakie są efekty stosowania szamponu Seborh na łojotok? Odpowiedz z cytatem
Hej! Jeśli chodzi o widoczne efekty, to u mnie poprawa zaczęła się po około dwóch tygodniach regularnego stosowania – myłam włosy 2-3 razy w tygodniu. Swędzenie zmniejszyło się bardzo szybko, a łuski i tłuste plamy zaczęły znikać po około miesiącu. Seborh możesz stosować przez dłuższy czas, ale po uzyskaniu efektów dobrze jest zmniejszyć częstotliwość do raz na tydzień lub raz na dwa tygodnie, żeby nie przesuszyć skóry głowy. Ja używam go już kilka miesięcy i jestem zadowolona. Zamawiam go tutaj: https://www.drmax.pl/verdelab-seborh-shampoo-szampon-na-lojotokowe-zapalenie-skory-glowy-200-ml

Forum samochodowe » Hydepark » Jakie są efekty stosowania szamponu Seborh na łojotok?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: