Popieram w dzisiejszych czasach warto mieć w samochodzie zainstalowaną kamerkę. Znajomy od niedawna testuje model marki Xblitz Black Bird i bardzo dobrze sobie radzi z nagrywaniem fimów niezłęj jakości zarówno w dzień jak i w nocy.
Reklamy
Avde_pl
2015-10-16, 07:42 Kamerka
W kwestii kamerki samochodowej,to oczywiście racja,także uważam że warto mieć ją w swoim samochodzie. jeżeli w dalszym ciągu zastanawiacie się nad tym który model wybrać,to polecam zerknąć do nas,gdzie wybór jest naprawdę szeroki:)
damian78
Renault
Espace
2015-10-24, 17:11 Kamerka
A ja mam do was takie pytanie: w nowym Espace jest kamera cofania i przednia też, nawet podobno odczytuje znaki drogowe.Nie wiem tylko, jak to jest z rejestrowaniem tego, co się dziej na drodze. Czy musze mieć osobna kamerkę, czy nie? Nie umiem tego rozkminic na razie.
terkin
2016-01-24, 15:15 Kamerka
mirek73 napisał:
Temat na czasie, od momentu zakupu nowego auta mam już dwie rysy po noclegu "pod blokiem". Podpinam się!
ja używam xblitz night. ma diody IR więc filmiki nocą są bardzo wyraźne, sprawdza się też jako monitor parkingu nocą, bo już wiem że to co mieszka u mnie pod maską od czasu do czasu do kuna
Avde_pl
2016-01-26, 10:48 Kamerka
Minęło już trochę czasu,wiec jeżeli zaglądasz an forum to napiszesz na jaki model kamerki ostatecznie pał wybór? Pytam z czystej ciekawości,cały czas czekamy na Twoją odpowiedź
bartekkroczek
2016-01-27, 09:56 Kamerka
Podepnę się pod temat. Mam podobny problem, nie cale trzy miesiące temu kopiliśmy z żoną dla niej nową Micrę. I ktoś jej uszkadza ten samochód pod jej pracą. Parking jest w takim miejscu że nie ma samochodu na oku i żadnych kamer tam nie ma. Już na tyle rys że masakra. Ale ostatnio ktoś przesadził, zwyczaj wyłamał lusterko. I to nie jest że innym samochodem przy parkowaniu bo były by ślady. Jakiś wandal to robi z premedytacją. I potrzebuję takiej kamerki ale żeby była najlepiej mała żeby się nie szczaił i miała duży kąt.