Forum samochodowe » Motocykle, skutery, quady » Kawasaki Ninja H2 / H2R - znamy już europejskie ceny...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Kawasaki Ninja H2 / H2R - znamy już europejskie ceny...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2015-01-18, 09:21      Kawasaki Ninja H2 / H2R - znamy już europejskie ceny... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
GEP

Post2015-01-18, 09:21      Kawasaki Ninja H2 / H2R - znamy już europejskie ceny... Odpowiedz z cytatem
Dopiszcie jeszcze,że H2R nie będzie miało gwarancji.

Sasuke

Post2015-02-13, 09:50      Kawasaki Ninja H2 / H2R - znamy już europejskie ceny... Odpowiedz z cytatem
Piękna maszyna, cieszy oko Smile Cena wydaje się być bardzo korzystna względem parametrów, więc warto na niego odkładać.

bilet22

Post2017-08-05, 12:34      Kawasaki Ninja H2 / H2R - znamy już europejskie ceny... Odpowiedz z cytatem
jestem ciekawy,jaki procent polskich nabywców,to będą młode koty,którym starzy zrobili prezent-pierwszy motocykl

michal01P

Post2019-04-05, 09:55      Kawasaki Ninja H2 / H2R - znamy już europejskie ceny... Odpowiedz z cytatem
Ja swojemu synu nie kupiłbym jako pierwszego motocykla Kawasaki Ninja. Moim zdaniem jest za mocny. Najpierw trzeba nauczyć się jeździć na czymś słabszym z mniejszą moca aby szybko nie zostać dawca narządów i organów. Ja jako motocyklista z 9 letnim stażem na dwóch kółkach chyba zdecyduję się na ten motor. W tym celu udam się do doradców (więcej tutaj https://luxuryfinance.pl) aby pomogli mi zdobyciem potrzebnej gotówki, bo w chwili obecnej nie dysponuję tą kwotą. Teraz mam Hondę Shadow, ale mam zamiar sprzedać. Spisuje się świetnie, ale nabrałem ochoty na coś nowego mocnego i odjazdowego czyli na Kawasaki Ninja. Być może po zakupie udam się na któryś tor wyścigowy żeby przekonać się co to cudeńko potrafi, a z pewnością potrafi wiele.

Forum samochodowe » Motocykle, skutery, quady » Kawasaki Ninja H2 / H2R - znamy już europejskie ceny...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: