Spokojnie - zgodnie z regulaminem wyniki w lidze typerów zostaną gołoszone do 24 godzin po podnaiu oficjalncyh wyników. Po prostu uniknąć sytuacji, że wpiszemy wyniki nieoficjalne, które później ulegną zmianie.
Proszę o cierpliwość - wyniki będą jeszcze dzisiaj.
Kuba1981
Fiat
2007-03-18, 10:40 Dlaczego tak wolno!!!
tak wiec cirpliwie czekamy
Mam tez pewna propozycję. Byłoby dobrze by po godzinie 0 gdy nie mozna wprowadzac zmian kazdy miał wglad w typowania innych by zapobiec poźniejszym spekulacjom.
owca
2007-03-18, 13:20 Dlaczego tak wolno!!!
oficjalne wyniki? heh, przeciez kazdy widział którzy kierowcy dojechali na miejscach od 1 do 8 co to jest do potwierdzania?!
Rysiek
2007-03-18, 13:21 Dlaczego tak wolno!!!
podstawowa zaleta planowania systemu u nas bylo dla mnie to, ze nie trzeba wlasnie pokazywac wszystkich swoich typowan, kto o tym slyszal w jakimkolwiek powaznym systemie na swiecie zeby ujawniac typy innych? a o spekulacjach nie ma zadnej mowy, server jest dobrze zabezpieczony, wiec nikt sie do niego nie wlamie spokojnie
Kuba1981 - wyniki oficjalnie lepiej zawsze zaczekac, az beda zweryfikowane, niz naliczyc wszystkim punkty, a w poludnie ktos dostanie dyskwalifikacje i bedziemy przeliczac od nowa wszystko, byloby to bez sensu, dzis beda wyniki naliczone spokojnie
robadlo
2007-03-18, 13:59 Kiedy beda wyniki typowania w systemie?
No to zostaje tylko czekać
owca
2007-03-18, 15:26 Kiedy beda wyniki typowania w systemie?
czy jest możliwość dowiedzenia sie na podstawie jakiego przelicznika przyznawane sa punkty? bo osobiście sądziłem ze jeśli wytypuje ze Alonso bedzie na 2 miejscu to dostane za to jeden punkt. tymczasem owych punktów uzbierało mi sie troche więcej ;)
chciałbym tez wiedzieć czy punkty są przyznawane tylko wtedy kiedy dokładnie przewidzimy miejsce jaki zajmie dany zawodnik, czy wystarczy go umieścić w top 8 a punkty i tak bedą przyznane bez względu na to czy ukończył wyścig na typowanej przez nas konkretnej pozycji.
byłbym wdzięczny za garść tych informacji, z góry dziękuje :)
Rysiek
2007-03-18, 15:28 Kiedy beda wyniki typowania w systemie?
wszystko jest rozpisane elegancko w regulaminie, zerkales najpierw?
a nawet w innym topiku juz ktos tu o to pytal i Nogal wyjasnial co za ile jest
uu a kolega widze na 3cim miejscu w generalce, gratsy
2007-03-18, 15:33 Kiedy beda wyniki typowania w systemie?
No właśnie - warto czytać na co się zgadzasz - skąd wiesz, czy nie obiecałeś nam oddać swojej nerki ?
owca
2007-03-18, 17:26 Kiedy beda wyniki typowania w systemie?
dzieki Rysiek :)
bierzcie nerkę nawet wątrobę, co chcecie! ;) tylko mnie wyślijcie (jesli oczywiście uda mi sie wygrać) na to GP Włoch :D sorki ze nie spojrzałem do regulaminu. wierzcie lub nie ale jakieś 5 minut po napisaniu posta znalazłem temat na forum, gdzie była odpowiedz na moje pytanie. niestety nie pomyślałem żeby usunąć posta w tym topicu.
przyznam, ze nie spodziewałem sie ze przyjmiecie właśnie taki system przyznawania punktów, bardzo korzystny. jak zobaczyłem swoją pozycje w rankingu to troche sie zdziwiłem, nie spodziewałem sie ze z tą ilością trafień jakie udało mi sie wytypować (były tylko 3 poprawne) zdołam zając tak zacne miejsce :)
pozdro.
sensation3
2007-04-14, 07:33 Kiedy beda wyniki typowania w systemie?
Witam, bedzie na stronie klasyfikacja typerow po pojedynczych wyscigach? I jakie nagrody sa przewidziane?