2009-03-03, 14:55 Komentarze do: Fiat Grande Punto po liftingu - zdjęcia...
a to ciekawe ... na 1 zdjęciu auto jest 3 drzwiowe a na drugim 5 drzwiowe ... po drugie to płonące punto ma stary niebieski znaczek - wprowadzony w 1999, od 2006 znaczek jest koloru czerwonego
Toolbox
2009-03-03, 15:37 Komentarze do: Fiat Grande Punto po liftingu - zdjęcia...
Pomimo, że Punto to jeden z najładniejszych samochodów w tym segmencie i sprzedaje sie dobrze to widząc Nowe Polo mam wrażenie, że lifting mu nie pomoże. Polo jest świetne stylistycznie, atrakcyjne technicznie (mały TSI o mocy 105 KM) i jakością wnętzra na pewno o głowę pobije Punto. Jeśli ceny obu aut pozostana na podobnym pułapie to Polo go znokautuje
wwekol
2009-03-03, 18:25 Komentarze do: Fiat Grande Punto po liftingu - zdjęcia...
no lifting po byku, i to drugie zdjecie faktycznie inne punto cos serwis szfankuje;/
ja21
2009-03-03, 21:01 Komentarze do: Fiat Grande Punto po liftingu - zdjęcia...
To są zupełnie inne zdjęcia, słusznie zauważył "furton" że są to dwa zupełnie inne auta... tylko o co tu chodzi? Jeżeli to ma być lifting to raczej marny, przy nowym Polo, który wygląda rewelacyjnie. Stylistycznie bije konkurencje na głowę, praktycznie mało które auto będzie mogło z nim konkurować. Jeżeli chodzi o ceny to mam sporą nadzieje że VW pozostanie przy obecnym poziomie cenowym - jeżeli tak będzie to Polo może osiągnąć sukces Golfa VI. Szczerze mówiąc to nie spodziewałem się że nowe Polo będzie tak dobrze wyglądać...