Forum samochodowe » Ford forum » Komentarze do: Ford Fiesta Sedan - pierwsze oficjalne...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Ford Fiesta Sedan - pierwsze oficjalne...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2008-11-21, 13:00      Komentarze do: Ford Fiesta Sedan - pierwsze oficjalne... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
alan85

Post2008-11-21, 13:01      Komentarze do: Ford Fiesta Sedan - pierwsze oficjalne... Odpowiedz z cytatem
fajna ta fiesta, ale ta wersja na Europe chyba bardziej mi sie podoba, bylem na ich stronie i widzialem ze podobno w wyposazeniu ma mozliwosc podlaczenia empetrojki i przez bluetootha mozna sie podlaczyc do radia, glosniki tez na wypsie.....era muzyki czy co? Smile

jacekwu

Post2008-11-21, 20:23      Komentarze do: Ford Fiesta Sedan - pierwsze oficjalne... Odpowiedz z cytatem
mi tez zdecydowanie bardziej podoba się hatchback, choć ta też jest niczego sobie. ale fiesta raczej kojarzy się z małym miejskim, niewiele palącym samochodem i w tej kategorii jest naprawdę nie do pobicia!

chris Ford / Nissan
Focus / Note

Miasto: Warszawa

Post2008-11-22, 00:32      Komentarze do: Ford Fiesta Sedan - pierwsze oficjalne... Odpowiedz z cytatem
możliwość podłączenia daje wiele aut... poprzez złącze AUX szkoda że nie wiele może mieć przejściówkę do ipoda - chodzi mi o taką przejściówkę by z kierownicy sterować ipodem, a nazwa odtwarzanego utworu pojawiała się na wyświetlaczu radia Sad

Forum samochodowe » Ford forum » Komentarze do: Ford Fiesta Sedan - pierwsze oficjalne...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: