Forum samochodowe » Ford forum » Komentarze do: Ford Fiesta Sport+ - wersja limitowana...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Ford Fiesta Sport+ - wersja limitowana...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2011-02-21, 20:04      Komentarze do: Ford Fiesta Sport+ - wersja limitowana... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
umar77

Post2011-02-21, 20:05      Komentarze do: Ford Fiesta Sport+ - wersja limitowana... Odpowiedz z cytatem
Ciekawe ale nie podobają mi się te dwa białe paski, jakoś nie tak to wygląda, z tym że jak limitowaną wersję sport to już mogli coś bardziej mocniejszego założyć, małe sportowe samochody w tym segmencie mają jednak trochę większe silniki czy Clio czy Polo GTI który przy podobnej pojemności ma 180KM

Toolbox

Post2011-02-22, 06:51      Komentarze do: Ford Fiesta Sport+ - wersja limitowana... Odpowiedz z cytatem
Ja się pytam kiedy wreszcie będzie Fiesta ST ??? i tak zwiększyli moc silnika 1,6 bo do tej pory był tylko w wersji 120 konnej ale do takich aut jak np. Skoda Fabia RS, Ibiza Cupra czy VW Polo GTI (wszystkie 180 KM i 7 biegowa skrzynia DSG) Fieście trochę brakuje. Także na przyspieszeniu (auta z niemiec ok. 6,9-7,1 s)

84did

Post2011-05-05, 14:36      Komentarze do: Ford Fiesta Sport+ - wersja limitowana... Odpowiedz z cytatem
fiesta tez jest z niemiec... wyglad projektowany byl tylko w anglii cala reszta pochodzi z niemieckiego köln... a designem fiesty st zajmowal sie polak Smile za niedlugo ja ujawnia... moze bedzie mocniejsza od VW ale obawiam sie ze o spalaniu jak w GTI to mozna bedzie tylko pomazyc... dlatego ja bede bral chyba polowke

Forum samochodowe » Ford forum » Komentarze do: Ford Fiesta Sport+ - wersja limitowana...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: