Forum samochodowe » Toyota forum » Komentarze do: Nowa Toyota Avensis - dobra inwestycja...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Komentarze do: Nowa Toyota Avensis - dobra inwestycja...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2009-09-27, 18:24      Komentarze do: Nowa Toyota Avensis - dobra inwestycja... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Ambasador

Post2009-09-27, 18:24      Komentarze do: Nowa Toyota Avensis - dobra inwestycja... Odpowiedz z cytatem
Bardzo ciekawy artykuł, zwięźle napisany na temat, bez niepotrzebnych szczegółów jak to często bywa... co ważne super materiał zdjęciowy... nareszcze ktoś kompetentny pisze o przyzwoitej furze:)

kajzerka

Post2009-11-30, 14:49      Komentarze do: Nowa Toyota Avensis - dobra inwestycja... Odpowiedz z cytatem
Ta toyota jeszcze mi sie podoba, ale to co ona robi ostatnio to porazka. Mam nadzieje ze te auto jest lepsze.

Palum

Post2018-07-04, 13:41      Nowa Toyota Avensis - dobra inwestycja kapitału - nasz... Odpowiedz z cytatem
Mam Toyotę Avensis II i jak dla mnie się opłaca. Tani nie był, kupowałem z pierwszej ręki. Rocznik 2008, ale tego nie widać po nim. I to się nazywa prawdziwy samochód.

Forum samochodowe » Toyota forum » Komentarze do: Nowa Toyota Avensis - dobra inwestycja...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: