2010-07-20, 10:39 Komentarze do: System monitorowania pojazdów Flotis...
rzeczywiście wypada tanio, ciekawe czy są tam jakieś haczyki
juron
2010-07-20, 11:13 Komentarze do: System monitorowania pojazdów Flotis...
Firma w której pracowałem (kurierska) miała flotisa na testach i z tego wiem kupili na wszystkei auta. Wg mnie wszystko to co potrzebne jest, cena rzeczywiście dużo niższa niż u konkurencji a dodatkowo są te ostrzeżenia o policji,fotoradarach itd. i to chyba jest na duży plus
JacekLuk
2010-10-21, 14:54 Komentarze do: System monitorowania pojazdów Flotis...
nasz dostawca wody korzysta z flotis (dla bezpieczeństwa nie zdradzę jaka firma) tylko tak sobię myślę, że skoro taka duża korporacja ma od nich monitoring to muszą być konkurencyjni i sprawdzeni.
dacar
2013-12-11, 12:05 Komentarze do: System monitorowania pojazdów Flotis...
Nie ma nic za pol darmo, przy absurdalnie niskim abonamencie jakosc obslugi klienta bedzie wprost proporcjonalna do ceny. Poza tym, kiedy jest zbyt pieknie, zeby bylo prawdziwie, to znaczy ze prawdopodobnie tak jest. Artykul odnosi sie do podstawowej wersji systemu, ktora ma moze jedna piata funkcjonalnosci uslugi premium. Ta z kolei ma moze jedna dziesiata funkcjonalnosci niewiele drozszego systemu Satis, ktorego zaplecze stanowi jedna z najlepszych firm informatycznych w Polsce. Jedyny bonus to mozliwosc przesylania informacji do innych kierowcow, ale do tego sa darmowe aplikacje, nie potrzeba od razu calego systemu monitoringu.