Ta strona wykorzystuje "pliki cookie" zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej Polityce prywatnościNie pokazuj
No to ja oczywiście jestem chętny (nawet na dwie ), tym bardziej, że kolorystyka, no i sam wortal w moim guście! Z kim mam się w tej sprawie skontaktować?
@poprzednia wiadomość: Rysiek - wysłałem do lewandka wiadomość w sprawie tych koszulek (oczywiście zadowoliłbym się jedną), ale do dziś żadnej odpowiedzi nie dostałem... Jeśli są jakieś problemy np. skończyły się zapasy itp., to ok, zrozumiem, ale byłoby miło, żeby mi przynajmniej ktoś chociaż odpisał na czym stoimy, a nie milczenie...
Czesc!
Podeslij mi jeszcze raz swoje namiary - najlepiej privka, dolacz koniecznie rozmiar - jezeli wyrobisz sie z tym do godziny 11 jutro - koszulka wyjdzie jeszcze jutro.
Z tego co wiem, co najmniej jedna paczka z koszulkami nie dotarla do adresata.
ARON
I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)
No bywa, ale to już nie Wasza wina, a raczej (z doświadczenia wiem) zasranej Poczty Polskiej! Wysłałem Ci lewandek na Priv'a - jakby nie doszło, to daj znać...
Ostatnia partia poszla we wtorek. Jakby nie dotarla w przyszlym tygodniu daj znac, bo poczta niestety miewa problem z dostarczaniem duzych kopert. Ten problem to niestety chyba ciekawosc listonoszy...