Forum samochodowe » Motocykle, skutery, quady » KTM okazał się zbyt wyczynowy dla Straży Miejskiej
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

KTM okazał się zbyt wyczynowy dla Straży Miejskiej

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2015-03-03, 08:43      KTM okazał się zbyt wyczynowy dla Straży Miejskiej Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Do TVN Turbo to się nadaj

Post2015-03-03, 08:43      KTM okazał się zbyt wyczynowy dla Straży Miejskiej Odpowiedz z cytatem
Dlaczego w przetargu będą mogli uczestniczyć tylko pracownicy urzędu? Okaże się, że tylko jeden urzędnik będzie posiadał prawo jazdy kat.A i kupi sobie nówkę KTM-a za cenę wywoławczą?

HaHa

Post2015-03-03, 08:47      KTM okazał się zbyt wyczynowy dla Straży Miejskiej Odpowiedz z cytatem
Niezły sposób na łapówki w Polsce. Chcę coś załatwić u urzędnika więc funduję rower za kilka tysięcy, motocykl lub samochód. Urzędnicy stwierdzają, że nikt nie potrafi tym czymś jeździć i trzeba sprzedać. Więc "mój" urzędnik kupuje za niższą od rynkowej cenę wywoławczą i cieszy się z nowego sprzętu, a ja mam załatwioną jakąś sprawę Smile Proste? Proste Smile A to Polska właśnie!!!

Forum samochodowe » Motocykle, skutery, quady » KTM okazał się zbyt wyczynowy dla Straży Miejskiej
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: