Ta strona wykorzystuje "pliki cookie" zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej Polityce prywatnościNie pokazuj
Forum samochodowe » F1 » Kubica był w panice na starcie. 'Nie widziałem świateł'
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Kubica był w panice na starcie. 'Nie widziałem świateł'

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2019-03-17, 17:16      Kubica był w panice na starcie. 'Nie widziałem świateł' Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Żałosny

Post2019-03-17, 17:17      Kubica był w panice na starcie. 'Nie widziałem świateł' Odpowiedz z cytatem
redaktorku takimi tytułami tylko prowokujesz gownoburze i specjalnie nakręcasz tych trolli.Jestescie żałośni tytułując wszystko Kubica ostatni lub tak jak teraz,że w panice tak jakby dziecko za kierownice usiadło.Typowy Januszowy portalik.Zmiencie nazwę na moto-pudelek lepiej

Verg

Post2019-03-17, 17:19      Kubica był w panice na starcie. 'Nie widziałem świateł' Odpowiedz z cytatem
Hahahaha Dublowany4EVER nie dostal od zespołu karteczki z instrukcją jak nalezy startować. A w tym samym czasie mistrz formuły 2 próbował coś ugrać tym samochodem, nawet zdublowal Kubice hahahahahahaha nie moge ze śmiechu hahahah

bruno Alfa Romeo
156 Sportwagon

Post2019-03-17, 17:39      Kubica był w panice na starcie. 'Nie widziałem świateł' Odpowiedz z cytatem
Verg, gdzie zdublowal Kubicę? Na play station? Pierdolniety jesteś?

cienki.bolek

Post2019-03-17, 17:46      Kubica był w panice na starcie. 'Nie widziałem świateł' Odpowiedz z cytatem
To nie mogą mu inżynierowie przez słuchawki odliczać? Robert: 5, 4, 3, 2, 1, ogień! Robert ogień z tyłu samochodu! Zatrzymaj się i katapultuj!

Anty Żarłak

Post2019-03-17, 18:09      Kubica był w panice na starcie. 'Nie widziałem świateł' Odpowiedz z cytatem
Pastor Maldonado byłby dumny z Roberta

Padok

Post2019-03-17, 18:42      Kubica był w panice na starcie. 'Nie widziałem świateł' Odpowiedz z cytatem
Już mu nawet wzrok siada, nic to dobrego nie wróży

Mnie zastanawia

Post2019-03-17, 19:24      Kubica był w panice na starcie. 'Nie widziałem świateł' Odpowiedz z cytatem
w jaki sposób lusterko mu odpadło? Chyba nim o nic nie zahaczył ani ktoś mu o lusterko nie zahaczył.

Homuongous

Post2019-03-18, 00:50      Kubica był w panice na starcie. 'Nie widziałem świateł' Odpowiedz z cytatem
Jak to Kubica nie widział świateł? i jak to był w panice? po pierwsze to kierowca F1 nigdy nie może wpaść w panikę bo stanowi zagrożenie dla innych a po drugie jak to nie widział świateł? kierowca F1 nie może mieć słabego wzroku gdyż stanowi zagrożenie dla innych... starzeje się Kubica, wpada w panikę i wzrok już nie ten co dawniej hahahahahahahahahahahaha

Botas idealnie

Post2019-03-18, 09:27      Kubica był w panice na starcie. 'Nie widziałem świateł' Odpowiedz z cytatem
przekazał wiadomość dla krytykantów, mysle ze ona pasuje tez do tych krytykujących Roberta.

Forum samochodowe » F1 » Kubica był w panice na starcie. 'Nie widziałem świateł'
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: