Forum samochodowe » F1 » Kubica czeka na 'emocjonalny' start w GP Australii
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Kubica czeka na 'emocjonalny' start w GP Australii

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Autor Wiadomość
skoro orlen

Post2019-03-12, 18:17      Kubica czeka na 'emocjonalny' start w GP Australii Odpowiedz z cytatem
to spółka skarbu państwa to robcio jeździ za państwowe pieniądze czyli nasze, fajnie tak utrzymywać robcia nie mam nic przeciwko, taki mój osobisty kierowca

Reklamy
darek.zych

Post2019-03-12, 18:53      Kubica czeka na 'emocjonalny' start w GP Australii Odpowiedz z cytatem
Ktoś tu wspomniał ministrów to przypomniał mi się Sikorski i pizza. Ciekawe jaki czas miałby Robert vs BOR ale podejrzewam że byłbszy szybszy od BORu o wiele minut, dostawa w 5minut Smile

Baranie

Post2019-03-12, 20:00      Kubica czeka na 'emocjonalny' start w GP Australii Odpowiedz z cytatem
skarb państwa ma 27,5 % wiec nie czuj sie takim wielkim właścicielem bo 38 mln ludzi ma to 27,5 % wiec twój udział to 2 grosze.

LOLXD

Post2019-03-12, 20:51      Kubica czeka na 'emocjonalny' start w GP Australii Odpowiedz z cytatem
Kubica dostarczający pizze? LOLXD

@LOLXD

Post2019-03-12, 21:42      Kubica czeka na 'emocjonalny' start w GP Australii Odpowiedz z cytatem
Przynajmniej miałbyś pewność że nadal będzie gorąca hehe

Forum samochodowe » F1 » Kubica czeka na 'emocjonalny' start w GP Australii Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: