Forum samochodowe » F1 » Kubica liczy, że nowy bolid Williamsa będzie od razu ...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Kubica liczy, że nowy bolid Williamsa będzie od razu ...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2019-01-29, 18:13      Kubica liczy, że nowy bolid Williamsa będzie od razu ... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Homuongous

Post2019-01-29, 18:13      Kubica liczy, że nowy bolid Williamsa będzie od razu ... Odpowiedz z cytatem
To jaki jest bolid Williamsa w 2019 to pokaże nam Mistrz Formuły 2 Russell i to jego będzie musiał gonić Kubica aka Dublowany4EVER. Czy dogoni? nie ma takiej możliwości, będzie dobrze jak Kubica ukończy cały sezon 2019 bez zwolnienia go przez Claire taka będzie przepaść między nim a Russellem hahahahahaha

Optymista

Post2019-01-29, 18:45      Kubica liczy, że nowy bolid Williamsa będzie od razu ... Odpowiedz z cytatem
A Ty humcio dalej nie możesz przełknąć goryczy zawodu, że przez wszystkie lata się myliłeś. Jakie to polskie

dżon

Post2019-01-29, 19:14      Kubica liczy, że nowy bolid Williamsa będzie od razu ... Odpowiedz z cytatem
Kubica powstał jak Feniks, pokazał charakter i inteligencję, do tego niesamowitą pracę fizyczną żeby znaleźć się tu gdzie jest. Jego historia jest tematem na doskonały film a przecież wciąż jest młodym człowiekiem i jeszcze wiele przed nim. Patrząc na to co Robert przeszedł, jestem zaskoczony i brak mi słów na to że istnieją ludzie którzy potrafią się wypowiadać o nim w sposób negatywny a czasami chamski. Jeżeli komuś jego osoba nie pasuje niech lepiej milczy, ale takiego zachowania można spodziewać się po ludziach myślących a cham już zawsze chamem zostanie. Osobiście jestem szczęśliwy że mogę uczestniczyć w tej przygodzie, że mogę podziwiać Roberta i być dumny z tego że to mój rodak. Pozdrawiam wszystkich kibiców Kubicy.

@dżon

Post2019-01-29, 20:11      Kubica liczy, że nowy bolid Williamsa będzie od razu ... Odpowiedz z cytatem
Film o Robercie może byłby niezły ale film o Alessandro Zanardim byłby arcydziełem, ten człowiek to prawdziwa ikona. Najpierw F1, później CaRT gdzie uległ potwornemu wypadkowi gdzie stracił obie nogi, później powrót do ścigania w WTCC, następnie złote medale na paraolimpiadzie, a teraz znów się ściga. Pewnie większość tutejszych dzbanów nawet nie wie że startował w Daytona 2019, tak tej samej Daytonie którą wygrał Alonso. Tak więc Robert jest spoko ale ja osobiście zobaczyłbym film o Zanardim, ten to jest dopiero "feniks".

qrczak

Post2019-01-29, 20:43      Kubica liczy, że nowy bolid Williamsa będzie od razu ... Odpowiedz z cytatem
to fakt zanardi to twardziel

qrczak

Post2019-01-29, 21:17      Kubica liczy, że nowy bolid Williamsa będzie od razu ... Odpowiedz z cytatem
Proszę uprzejmie nie podszywać się pod qrczaka, qrczak to ja Sad

qrczak

Post2019-01-29, 23:41      Kubica liczy, że nowy bolid Williamsa będzie od razu ... Odpowiedz z cytatem
"qrczak" z 21:17 prosze sie nie podszywac

Forum samochodowe » F1 » Kubica liczy, że nowy bolid Williamsa będzie od razu ...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: