Forum samochodowe » F1 » Kubica: Mam 16 godzin na przygotowanie się do sezonu
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Kubica: Mam 16 godzin na przygotowanie się do sezonu

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2019-02-27, 10:29      Kubica: Mam 16 godzin na przygotowanie się do sezonu Odpowiedz z cytatem

Reklamy
qaz

Post2019-02-27, 10:29      Kubica: Mam 16 godzin na przygotowanie się do sezonu Odpowiedz z cytatem
części zamiennych nie mają...?

Borowczyk. Ferrari
LaFerrari

Post2019-02-27, 11:09      Kubica: Mam 16 godzin na przygotowanie się do sezonu Odpowiedz z cytatem
No i dobrze gada że mają problemy i tyle a ten drugi małolat że wszystko jest dobrze hahah

@qaz

Post2019-02-27, 11:13      Kubica: Mam 16 godzin na przygotowanie się do sezonu Odpowiedz z cytatem
ano nie mają. nie chodzi o śrubki czy pierdoły mistrzu . PS: to ze na tej stronce co chwile wyskakuje NEWS o KUBICY musi jego HAJTEROW niesamowicie frustrowaćWink))) Zakładam że lubią F1 więc będzie ich to boleć mocno. Poza tym LUDZIE - NIE ODPISUJCIE HEJTEROM - to ich paliwo... moze i HUMUS jest trollem, moze robi to specjalnie - ale kazdy kto mu odpisuje karmi jego apetyt ... o to jemu chodzi , żeby was uruchamiac i żebyscie nawet go obrażali .... Wystarczy troche wejsc w POLITYKE - to jest to samo , wkurzyć kogos specjalnie , uderzając wew wrażliwe struny - ten delikfent się zirytuje i cie powyzywa - a wy potem chełpicie się z tego jaki to "burak" skoro obraża... to przeciez znany manewr ... nie bede przytaczal jaka partia robi to najczesciej bo od razu mnie za PISOWCA weźmie co drugi bystry człwiiek - niestety wiem jak i gdzie nawet niektorzy pobieraja nauki takich gadek i dyskusji - np pan Schetyna batrdzo dużo uczy sie u psychologów komunikacji .

@boro

Post2019-02-27, 11:18      Kubica: Mam 16 godzin na przygotowanie się do sezonu Odpowiedz z cytatem
bo młody jest szkolony - każą mu gadać , jest wyuczony już w tak mlodym wieku pr'owych gadek , tak samo jak gada np Lewis , moze mówi i od siebie , ale lata indoktrynacji marketingoców zminieło go tak ze niby gada od siebie, ale podprogowo i tak gada to co oni chcą. Tak działąją "słabe" jednostki - chcoiaz najczesciej te słabe jednostki i tak uważają że są "MOCNE Smile) To tez normalne , inny przykłąd - znasz osobe która pwoie o sobie że niejest mądra? No właśnie , bardzo mało świadomcyh ludzi i świadomych swoich ułomności - bardzo mało czytają , wiedzą , nieuczą się , nie rozwijaja się praktycznie w ogole poza czytaniem "HOW NEWSÓW" z zycia ludzi co ich kompletnie nie rozwija - a mimo to myślą że są OŚWIECENI Wink)) To normalne , ale tez i przykre że tak dużo nieświadomych ludzi jest na świecie .

No wlasnie to

Post2019-02-27, 12:54      Kubica: Mam 16 godzin na przygotowanie się do sezonu Odpowiedz z cytatem
różni Kubice od Russella, Robert nie wie czy po testach w piątek bedzie zadowolony z bolidu a młody jest zadowolony juz teraz.

Forum samochodowe » F1 » Kubica: Mam 16 godzin na przygotowanie się do sezonu
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: