Forum samochodowe » F1 » Kubica o incydencie z Hamiltonem: Mam nadzieję, że nie...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Kubica o incydencie z Hamiltonem: Mam nadzieję, że nie...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2019-02-22, 10:21      Kubica o incydencie z Hamiltonem: Mam nadzieję, że nie... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
atelie

Post2019-02-22, 10:21      Kubica o incydencie z Hamiltonem: Mam nadzieję, że nie... Odpowiedz z cytatem
miły ten Robert , ale on jechał swoim tempem od wielu okrążeń z czujnikami , team lewisa i zapewne sam lewis to wiedział (lub widział) , To lewis zrobił to specjalnie i przyspieszył i wiedział ze ominie go w szykanie ... To w 0% wina roberta , pamietajmy tez co najwazniejsze że to nawet ni były kwalifikacje , ani nawet to nie był trening, tylko TESTY , miał do tego prawo , a ten co naciera z Tylu ma lepsza widoczność i rozeznanie sytuacji . Gdzie on chciał go minąc ? w osttaniej szykanie ? No wolne żarty , zrobił to celowo zeby napędzic się na następne okrażenie - ŻEBY MIEĆ WYMÓWKĘ że ściął szykanę. Aczkolwiek po ściciu tej szykany jesli ustanowił dobry czas , to powinien byc anulowany . To tak jakby sciął szykane w Kanadzie , to samo , efekt - wieksza predkosc na prostej . Za grzeczny ten Robercik , Lewis trochę już zamienia doświadczenie w arogancje - jesli winiłby za ro Roberta. Moim zdaniem burza w szklance wody , i nikt nie powinien nawet o tej sytuacji mówić ...

Niids

Post2019-02-22, 10:38      Kubica o incydencie z Hamiltonem: Mam nadzieję, że nie... Odpowiedz z cytatem
Niestety na świeczniku będzie teraz każdy incydent z udziałem Roberta, z przyczyn wiadomych.

Lewis powinien

Post2019-02-22, 13:37      Kubica o incydencie z Hamiltonem: Mam nadzieję, że nie... Odpowiedz z cytatem
dostac info ze bolid przed nim jezdzie powoli bo zespol ma to na monitorze, to sa testy i jest to ewidentny blad Mercedesa.

Homuongous

Post2019-02-22, 15:46      Kubica o incydencie z Hamiltonem: Mam nadzieję, że nie... Odpowiedz z cytatem
Pędzi sobie FIAmilton a Kubica aka Dublowany4EVER nawet nie wie co się dzieje na torze, reakcja już nie ta, dziadek nie ogarnia hahahaha no to się FIAmilton wkurzył i weźmie sobie Kubicę na celownik albo sam go storpeduje ale wyśle Kvyata aka Torpeda by odpowiednio załatwił Kubicę za to blokowanie na torze hahahahahahahahahahahahahahahaha

@ddeebbiill@4Ever

Post2019-02-22, 17:50      Kubica o incydencie z Hamiltonem: Mam nadzieję, że nie... Odpowiedz z cytatem
hahahahahahahahahahahahahahahaha aka hahahahahahahahahahahahahahahaha aka hahahahahahahahahahahahahahahaha aka hahahahahahahahahahahahahahahaha aka hahahahahahahahahahahahahahahaha aka

Padók

Post2019-02-22, 18:51      Kubica o incydencie z Hamiltonem: Mam nadzieję, że nie... Odpowiedz z cytatem
Czy ktoś kiedykolwiek widział np kierowcę w komunikacji miejskiej z takim inwalidztwem?

Twoje inwalidztwo

Post2019-02-22, 21:03      Kubica o incydencie z Hamiltonem: Mam nadzieję, że nie... Odpowiedz z cytatem
Padok jest wieksze, Robert jezdzi w f1 a tobie pozostaje pisac zawistne teksty siedzac na 4 literach. Zalosne masz zycie jak humo.

Homuongouss

Post2019-02-22, 21:34      Kubica o incydencie z Hamiltonem: Mam nadzieję, że nie... Odpowiedz z cytatem
Pędzi sobie Kubica a FIAmilton aka Dublowany4EVER nawet nie wie co się dzieje na torze, reakcja już nie ta, dziadek nie ogarnia hahahaha no to się Kubica wkurzył i weźmie sobie FIAmiltona na celownik albo sam go storpeduje ale wyśle Kvyata aka Torpeda by odpowiednio załatwił FIAmiltona hahahahahahahahahahahahahahahaha

Forum samochodowe » F1 » Kubica o incydencie z Hamiltonem: Mam nadzieję, że nie...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: