Forum samochodowe » F1 » Kubica przejechał 48 okrążeń nowym bolidem Williamsa
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Kubica przejechał 48 okrążeń nowym bolidem Williamsa

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2019-02-21, 13:53      Kubica przejechał 48 okrążeń nowym bolidem Williamsa Odpowiedz z cytatem

Reklamy
A jednak

Post2019-02-21, 13:53      Kubica przejechał 48 okrążeń nowym bolidem Williamsa Odpowiedz z cytatem
Humo-vegro-nogus redaktorem tego portalu. Bye bye więcej tu nie zajrzę

Wiliams

Post2019-02-21, 13:54      Kubica przejechał 48 okrążeń nowym bolidem Williamsa Odpowiedz z cytatem
nie odstaje od reszty, a to znaczy ze przed Robertem bardzo owocny powrot.

Nie odstaje?

Post2019-02-21, 14:01      Kubica przejechał 48 okrążeń nowym bolidem Williamsa Odpowiedz z cytatem
Widziałeś czasy? Ja wiem, że to testy. Ale jakoś inne zespoły są bliżej siebie. W wyścigach Williams będzie dwie sekundy wolniejszy i co powiesz, że też nie odstaje od reszty?

Humuongous

Post2019-02-21, 14:12      Kubica przejechał 48 okrążeń nowym bolidem Williamsa Odpowiedz z cytatem
Kubica aka Dublowany4EVER uzyskał najgorszy czas hahahaha Ale najważniejsze pytania to jak się czuje bolid? czy Kubica nic nie uszkodził? niczego nie urwał? hahahahahahahahahahahahahahaha

Łukasz GP

Post2019-02-21, 14:40      Kubica przejechał 48 okrążeń nowym bolidem Williamsa Odpowiedz z cytatem
Nie ma co się stresować. W poniedziałek większość zespołów miała podobne czasy. To przecież dopiero pierwszy dzień testów Williamsa.

Widzialem czasy

Post2019-02-21, 15:38      Kubica przejechał 48 okrążeń nowym bolidem Williamsa Odpowiedz z cytatem
dlatego twierdze ze Wiliams nie odstaje od reszty. Przeanalizuj czasy z 1 dnia i porownaj do czasu Roberta. Wez pod uwage na jakich oponach jezdzili itd itd.

Piekny

Post2019-02-21, 16:20      Kubica przejechał 48 okrążeń nowym bolidem Williamsa Odpowiedz z cytatem
Pieknie pomalowany bolid jak dla mnie, najladniejszy, nawet Hass mniej mi sie podoba.

Russell

Post2019-02-21, 18:52      Kubica przejechał 48 okrążeń nowym bolidem Williamsa Odpowiedz z cytatem
Ile okrążeń?14 czy 15?haahahahahah.To tak chce być liderem zespołu?Siedzac w garażu bojąc się wyjechać?Robert zrobił prawie 50 okrążeń i pięknie przyczynia się do poprawy osiągów bolidu.Pewnie George coś popsuł znowu i Robert w poniedziałek znowu będzie musiał naprawiać wszystko.Niech lepiej on sam jeździ bo ten Jurek to jeszcze dziecko.Niech wraca do tego F3 i wstydu nie robi.Hahahahaha

Forum samochodowe » F1 » Kubica przejechał 48 okrążeń nowym bolidem Williamsa
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: