TW Bolek.....ale jesteś....ups....ale cię nie ma...wymyśl coś i pisz...a rowerek tnkuj gdzie taniej
Reklamy
SOOO...
2019-03-17, 17:32 Kubica: Są pozytywy
SF wreszcie kom na temat może dzięki takim jak Ty warto będzie tu zaglądać!!!
AlfaBrawo
2019-03-17, 18:08 Kubica: Są pozytywy
Denerwuje mnie że są jeszcze kolesie , którzy piszą że Orlen wydaje tak DUŻO " NASZYCH" pieniędzy. Gdy tankujemy benzyne do naszych aut i płacimy naszymi pieniędzmi, to następuje wymiana handlowa i benzyna nie jest już Orlenu, a pieniądze nie są już nasze! (rozsądni to wiedzą). A po drugie, to Prezes Orlenu nie maca ich chyba po kieszeniach i pyta czemu macie iPHONE'Y za 3300 pln, skoro Alcatel za 300 pln też działa.
SOOO...
2019-03-17, 18:15 Kubica: Są pozytywy
nie jeżdż po tarkach i krawęrznikach bo coś odpadnie....fajnie się Kubicy było ścigać....i tak jest tam Najlepszy i to prędzej czy póżniej wyjdzie...a wy zmienicie nicki i będzicie kibicami co się zowie...zawsze tak jest jak Polak wygrywa to mówi się Wygraliśmy....ale jak przegra to On jest winny i nie nasz...smutne
@AlfaBrawo
2019-03-17, 19:18 Kubica: Są pozytywy
więc widać wyraźnie, że jesteś nie rozsądny i guzik wiesz o ekonomii. Otóż te pieniądze są nasze. Orlen to spółka w której większościowy udział ma skarb państwa. Pieniądze przekazane do Williamsa gdyby zostały na koncie spółki przekazane zostały by na koniec roku w postaci dywidendy do budżetu skarbu państwa. czyli czegoś z czego wszyscy korzystamy bo za to państwo finansuje swoją bieżącą działalność. Wiesz ja bym tego nawet nie nazwał brakiem rozsądku ale brakiem podstawowej wiedzy na temat funkcjonowania państwa.
Alfa Brawo
2019-03-17, 20:39 Kubica: Są pozytywy
He, może znasz ekonomie z książek albo SF Juliusza Verne'a, ale rzeczywistość jest inna. Pieniądze z budżetu państwa wydawane teraz!!!! na ochrone Kaczyńskiego, lub na marsze Macierewicza i zarazem na policje ochraniającą pochody Smoleńskie dały TOBIE coś ?????? A może myślisz że szef Orlenu zapukałby do twojego domu i wręczył kopertę z dopiskiem " nie daliśmy Robertowi , tylko bardziej potrzebującym STUDENTOM EKONOMII. '' ??? A że jest to portal o F1 - POZDRAWIAM ROBERTA KUBICE !!! W poniedziałek wieszam jego Williamsa w pracy na ścianie i czekam na nowe wyścigi.
@Alfa Brawo
2019-03-17, 20:50 Kubica: Są pozytywy
bez względu na co są wydawane pieniądze z budżetu to są pieniądze z budżetu. Pomyśl jak ci ktoś zabierze 100 zł z wypłaty to bez względu na co wydajesz masz mniej. To takie trudne?
Alfa Brawo
2019-03-17, 20:58 Kubica: Są pozytywy
I jeszcze trochę ekonomii. Chcesz dużo zarabiać , skończ studia. Chcesz dużo wpłacać do budżetu państwa jako dywidendy, promuj markę poza granicę kraju - na szerokie rynki zbytu. Formuła 1 jest oglądana na całym świecie i logo Orlenu też. Dlatego w to zainwestowali. cześc
Alfa Brawo
2019-03-17, 21:11 Kubica: Są pozytywy
I jeszcze trochę o Promocji produktu. Po co ci wszyscy raperzy, aktorzy , modelki, biznesmeni, projektanci mody pchają się do tych boksów F1? Bo tam jest prestiż , kamery TV i rozpoznawalność!
Homuongous
2019-03-18, 00:48 Kubica: Są pozytywy
Pozytywy są takie że nie byłeś Kubico czterokrotnie lub pięciokrotnie dublowany a "TYLKO" trzykrotnie hahahahahahahahahahahahahaha
@Alfa Brawo
2019-03-18, 06:43 Kubica: Są pozytywy
ja skończyłem studia w porównaniu do ciebie i całkiem dużo zarabiam. A ty daruj se ekonomię bo widać, że za grosz pojęcia o tym nie masz. Ja czy każdy obywatel jako podatnik nie wpłaca do budżetu dywidend tylko podatki. No ale sam pokazujesz, że pojęcia o tym nie mas zi bzdury wychodzą. Co do promocji za granicą. Ile sekund pokazywali w transmisji Kubicę lub Russella tak by przeciętny widz na Świecie mógł dostrzec logo Orlenu na samochodzie? Za te pieniądze Orlen mógł by wykupić reklamy bardzo dużo reklam w środkach masowego przekazu w krajach w których jest obecny. Powiedz mi geniuszu ekonomii po co reklamować się w krajach gdzie nic się nie sprzedaje?
@up
2019-03-18, 07:48 Kubica: Są pozytywy
"ja skończyłem studia w porównaniu do ciebie i całkiem dużo zarabiam. " czuć ból tyłka niewykształconego biedaka który próbuje się dowartościować tekstami o studiach i dużych zarobkach
Dokładnie tak
2019-03-18, 10:06 Kubica: Są pozytywy
ekonomista sie znalazł, zeby wiedzieć co robi skarb państwa z podatkami to nie trzeba kończyć studiów. Fajnie ze dużo zarabiasz i płacisz podatki, beda rozdawać twoja kase biednym.
@@up
2019-03-18, 17:52 Kubica: Są pozytywy
nie wiem skąd wiesz jak kto jest wykształcony. czy bogaty czy biedny. Ale to wszystko nie zmienia faktu, że tvp utrzymywana jest za pieniądze podatnika czyli nasze wspólne. I na te pseudo transmisje buble idzie kasa z naszego wspólnego budżetu zasilanego naszymi podatkami. I choćbyście pisali o bólu, studiach czy rozdawaniu kasy biednym to i tak nic tej prawdy nie zmieni. A jedynie obnaży poziom na jakim chcecie dyskutować. Niestety niski poziom.
@up
2019-03-18, 20:53 Kubica: Są pozytywy
misiu to ty osiągnąłeś najniższym możliwy poziom, tak właśnie ty........ pisać na jakimś randomowym forum o tym jakie to studia ty nie masz albo jakie to zarobki to ty nie masz to jest właśnie dno dna by próbować robić z siebie niewiadomo kogo a inni to "przeważnie pastuchy bez szkoły żyjące z 500+"......... sam się miśku zaorałeś, ciao