ty chłopie nie narzekaj na auto tylko się ciesz, że ktokolwiek ci daje szansę.To coś wyczyniał w WRC to pobiło nawet Maldonado w F1.Crashtor więcej wyścigów kończył niż Kubica rajdów.Najpierw trzeba odzyskac renomę i pewność siebie ,więc to nie musi od razu być LMP1, mogą być niższe klasy GT . A jak sie w to wciągnie to i 50-tki pojeździ
xsawierr
2016-11-20, 23:11 Kubica szybki w prototypie LMP1
Gamoniu pierdolony WRC to inny temat na torze Robert ma mega doświadczenie
Fan Wyborga
2016-11-21, 02:20 Kubica szybki w prototypie LMP1
Szanowny panie autorze. Czemu nie pomyślał pan aby dodać info. o tym że prywatne nie hybrydowe LMP1 jest od 5s do 7s wolniejsze na okrążeniu kwalifikacyjnym od fabrycznych hybrydowych LMP1.
B.U.S.
2016-11-21, 06:45 Kubica szybki w prototypie LMP1
Temu "komętatorowi" na górze to bym szybkiego wykoorwił.
Adrza1
2016-11-21, 15:05 Kubica szybki w prototypie LMP1
porównałem całą karierę kubicy i maldonado. kubica nie ukończył 31 wyścigów/rajdów, maldonado 64, ale dodałem zarówno awarie jak i wypadki, kubica 9 razy nie kończył rajdów(w 3sezony), maldonado w f1 tyle miał w jeden sezon a we wszystkie 27
haha
2016-11-21, 16:29 Kubica szybki w prototypie LMP1
to że Kubica kończył rajdy po dzwonie albo kilku w jednym i korzystał z systemu Rally-2 -to wziełeś pod uwagę? w sumie nie o to chodzi ,bo wiadomo że Kubica jest o klasę lepszym kierowcą od Maldonado. Ale gdyby był takim bogiem kierownicy to chyba jeździłby teraz w fabrycznej ekipie w WRC ,a nie wyleciał z hukiem z tego cyklu.I nie chodzi o pieniądze,sponsorów , tylko swoim talentem powinien tego dokonać ,tak jak w dostał sie do F1.W sumie to Kubica prz....lił karierę w F1 ,a także w WRC tą jazdą na maxa. To cud że ktoś jeszcze daje mu szansę w poważnym cyklu i mam nadzieje że tego nie zmarnuje ,bo inaczej to szczytem marzeń będzie lokalny DTM
lipson
2016-11-26, 21:31 Kubica szybki w prototypie LMP1
haha co ty wachasz daj troche to sie wszyscy posmiejemy
Do haha
2016-11-28, 13:50 Kubica szybki w prototypie LMP1
cudem to jest to ze możesz pisać te bzdury bez żadnych konsekwencji.