Forum samochodowe » F1 » Kubica uprzedza: Mogę wypaść z toru
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Kubica uprzedza: Mogę wypaść z toru

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2019-03-05, 09:52      Kubica uprzedza: Mogę wypaść z toru Odpowiedz z cytatem

Reklamy
kl

Post2019-03-05, 10:25      Kubica uprzedza: Mogę wypaść z toru Odpowiedz z cytatem
lepsze wypadnięcie przy szukaniu limitu jadąc na końcu stawki niż to co odwalił boski Sebastian - szukał limitów na bandzie i przegrał mistrzostwa

AlfaBrawo

Post2019-03-05, 10:30      Kubica uprzedza: Mogę wypaść z toru Odpowiedz z cytatem
Humus, czy za 3900 pkt. Z karty Vitaj dostane plaka do plastiku na deske rozdzielczą? Z góry dzięki za odp.

KOMENTarz@up

Post2019-03-05, 12:41      Kubica uprzedza: Mogę wypaść z toru Odpowiedz z cytatem
Po 1 , mozna nie czytac komentarzy tylko tresc, po 2 mozna nie zwracac uwagi na trolli , po 3 robic to co pkt 1 i 2 i tyle . Po co wy w ogole na to zwracacie uwage? Czujecie sie na stanowisku ze to WY musicie mu odpisac? Piszcie na temat ktory jest w artykule a nie na temat jego komentarzy Wink Co za dzieci .... Robert ma racje w kazdym zdaniu ktore mowi , niektorzy sa głusi na to co mowi bo słysza to co chcą . Tak jak "fani" ugrupowań politycznych , jesli nienawidzisz PIs lub nienawidzisz PO to zawsze z newsa usłyszysz to co chcesz, nieprawdaż? No wlasnie ...

mkk1975

Post2019-03-05, 20:06      Kubica uprzedza: Mogę wypaść z toru Odpowiedz z cytatem
Napisałem Homosiowi komentarz w artykule gdzie wypowiadał się Dr C. o Robercie i jego wpis zniknął i mój "Ostry" O co c'mon?

Forum samochodowe » F1 » Kubica uprzedza: Mogę wypaść z toru
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: