Forum samochodowe » F1 » Kubica w Polsce. Zawitał na stację Orlenu
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Kubica w Polsce. Zawitał na stację Orlenu

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Autor Wiadomość
@ale

Post2019-03-21, 22:04      Kubica w Polsce. Zawitał na stację Orlenu Odpowiedz z cytatem
ale nie atakuj

Reklamy
lelek@

Post2019-03-21, 22:09      Kubica w Polsce. Zawitał na stację Orlenu Odpowiedz z cytatem
O jeszcze to: " rozbawiłeś mnie smyku jeden" Ty smyku Z jakiej Stodoły jesteś że masz taką wymowę?Kiep jak już jest to kiepem zostanie.Co Ty wiesz o spółkach skarbu państwa ? Ja coś wiem pracuję w takiej i znam mechanizmy jak to działa ale taki GŁUP jak ty nigdy tego nie zrozumie,Gumo filce i na roli zapierniczać i ooo zaproś do tej pracy Humusia do tego są potrzebne dwa zwoje w mózgu,jeden masz Ty drugi Humo.

@up

Post2019-03-21, 22:13      Kubica w Polsce. Zawitał na stację Orlenu Odpowiedz z cytatem
jednak jestes patologia tylko obrazasz kolesia i nie masz nic madrego do napisania jako kontrargument na jego rzeczowe argumenty

ORLEN SA

Post2019-03-21, 22:30      Kubica w Polsce. Zawitał na stację Orlenu Odpowiedz z cytatem
Dobry wieczór. Skarb Państwa 27.52%, Nationale-Nederlanden OFE* 7.01%, Aviva OFE * 6.6%. Łącznie 41,13%. Fundusze zainwestowały we mnie jak program OFE dla przyszłych emerytur polaków. Fundusz nie może sprzedać moich akcji bez zgłoszenia tego ale i tak nigdy tego nie zrobi ponieważ jestem spółką Skarbu Państwa i jestem gwarantem przyszłości, ze mną nie można stracić długofalowo. Oczywiście jutro cena moich akcji może spaść o np: 1% ale OFE kupili mnie na 10, 15, 20, a nawet na 25 lat bym przyniósł im ogromne zyski co też robię co rok i wypracowuję ładny zysk i ładną dywidendę. W rękach poza wspólną kontrolą rządu polskiego i ofe znajduje się 58,87%, lecz nawet gdyby ktoś chciał dokonać wrogiego 50,1% przejęcia to nigdy mu się to nie uda. Duże pakiety akcji są kontrolowane i ten ktoś nawet nie uzbiera 10% i już będzie wiadomo co kombinuje. Dodatkowo skarb państwa ma zawsze prawo pierwokupu akcji więc nic się moi drodzy Polacy nie bójcie. Byłam waszą spółką i będą waszą spółką, dbam o jak najwyższe zyski dla naszej Ojczyzny, dla Polski. Pozdrawiam was kochani. ORLEN SA.

lelek@

Post2019-03-21, 22:39      Kubica w Polsce. Zawitał na stację Orlenu Odpowiedz z cytatem
A jakie ma te rzeczowe argumenty? napisałem już wcześniej jak działają spółki skarbu państwa.Owszem niektóre są dotowane ale nie Orlen.W sumie masz racje ale mam na co dzień do czynienia z takimi osobami i jak tłumaczysz merytorycznie i nie dociera to nerwy bywa że hmm puszczają.Ale te teksty : Orlen jest kontrolowany przez polski rząd, ponieważ orlen jest własnością skarbu państwa i jest w PEŁNI PRZEZ NIEGO KONTROLOWANY. No jak by inaczej?Le nie do końca.A RZĄD WYBIERAMY MY, PAŃSTWO TO MY czyli orlen to też my i to jest nasza spółka.??? Opisałem twoje 2019-03-21 21:57 i tej roszczeniowej patologi która czuje sie właścicielem Orlenu Ot tu ktoś to dobrze opisał.I na tym kończę swoją patologiczną polemikę.

@ORLEN SA

Post2019-03-21, 22:43      Kubica w Polsce. Zawitał na stację Orlenu Odpowiedz z cytatem
O k^rwa Smile pozamiatałeś, szacun Smile Smile

HamiIton 2

Post2019-03-22, 06:19      Kubica w Polsce. Zawitał na stację Orlenu Odpowiedz z cytatem
Najważniejsze by lud miał tania wódkę i igrzyska. Wódki nie ma ale patola dostaje 500+ a mamy Roberta no i niesamowita reprezentacje w piłce..... Więc w kraju jest dobrze. Ogłupiać ludzi np rozwalić system edukacji i zmusić by nauczyciele nie uczyli wtedy będzie więcej lemingów którzy będą się cieszyć z 500 i będą w pełni popierać rząd. Jak szef zabierze ci 100 zł miesięcznie to będziesz szczekał na niego prawda? Ale jeśli da ci na święta bonus w postaci 1000 zł to będziesz się chwalić jakiego masz wspaniałego szefa .... A co z pozostałymi 200? I na takiej głupocie zarabia obecnie rząd. A lud go kocha

Roszczeniowa patologia

Post2019-03-22, 10:12      Kubica w Polsce. Zawitał na stację Orlenu Odpowiedz z cytatem
to dobre określenie tego pisania o naszych podatkach, naszej kasie, naszej własności itd itd. Orlen z zarobionych przez siebie pieniędzy płaci za promocje i reklamę, nie bierze nic ze skarbu państwa tylko do niego wkłada. Zeby zarobić trzeba sie promować, zeby to zrozumieć trzeba mieć czym. Pozdrawiam

Huomoungous

Post2019-03-22, 13:55      Kubica w Polsce. Zawitał na stację Orlenu Odpowiedz z cytatem
https://f1.dziel-pasje.pl/F1_news-28116-Kubica_nigdy_nie_bede_zalowal_tego_ze_podjalem_probe_powrotu_do_F1.html

Forum samochodowe » F1 » Kubica w Polsce. Zawitał na stację Orlenu Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: