Forum samochodowe » F1 » Kubica: Walczyłem o utrzymanie bolidu na torze
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Kubica: Walczyłem o utrzymanie bolidu na torze

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2019-04-01, 00:48      Kubica: Walczyłem o utrzymanie bolidu na torze Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Huouououomoungous

Post2019-04-01, 00:48      Kubica: Walczyłem o utrzymanie bolidu na torze Odpowiedz z cytatem
Krótka piłka... Mistrz Formuły 2 Russell vs Kubica, 2:0 w wyścigach, 2:0 w kwalifikacjach, 2:0 w średnia-treningów... po krótkiej piłce, KUBICA OUT hahahahahahahaha

ZUO

Post2019-04-01, 05:26      Kubica: Walczyłem o utrzymanie bolidu na torze Odpowiedz z cytatem
Krotka piłka to bedzie jak kogoś w końcu oswieci i zbanują Twoje IP a nie tylko ciagle na nowo wymyslane nicki.

Piesiu Yogi

Post2019-04-01, 05:32      Kubica: Walczyłem o utrzymanie bolidu na torze Odpowiedz z cytatem
Długa piłka.... Huououopopapraniec vs prawdziwi kibice 2 : 0, poparcie 2: 0, .... po długiej piłce Huououopoparaniec OUT hahahahahahahaha

ehh

Post2019-04-01, 06:23      Kubica: Walczyłem o utrzymanie bolidu na torze Odpowiedz z cytatem
tyle panstwowej kasy poszlo na robsona a wyniki marne Sad

RaV_24

Post2019-04-01, 06:47      Kubica: Walczyłem o utrzymanie bolidu na torze Odpowiedz z cytatem
Do Piesiu Yogi. Myślisz czasami przed wstawieniem posta co robisz? czy może nie posiadasz umiejętności logicznego myślenia? W zapisie który użyłeś dałeś dwa punkty homo trollowi a kibice Roberta otrzymali zero. Jeżeli gra mecz Polska : Francja i jest wynik 2 : 0 to kto wygrał? Polska, a jeżeli wynik jest 0 : 2? to Francja. Myśl co robisz dzbanie bo ośmieszasz supporterów Roberta w tym i mnie.

Edi911

Post2019-04-01, 07:07      Kubica: Walczyłem o utrzymanie bolidu na torze Odpowiedz z cytatem
Słabo to wygląda :/

@piesioyogi

Post2019-04-01, 07:36      Kubica: Walczyłem o utrzymanie bolidu na torze Odpowiedz z cytatem
ale sie samozaorales 😂😂

Humogocośtam lubi w pupę.

Post2019-04-01, 08:26      Kubica: Walczyłem o utrzymanie bolidu na torze Odpowiedz z cytatem
... I jest durnym dzbanem

129

Post2019-04-01, 12:49      Kubica: Walczyłem o utrzymanie bolidu na torze Odpowiedz z cytatem
Kubica pokazał klasę trzeba słychać tylko wywiadu z Robertem bolid jest bolidem nr2 Kubica pokazał klasę ale na lekkim bolidzie z mniejsza przyczepnością tylko tyle mógł zdziałać pięknie pokazał na początku wyścigu na twardym ogumieniu mistrzostwo. Będzie tylko lepiej Russel zobaczy oj zobaczy 😉

129

Post2019-04-01, 12:51      Kubica: Walczyłem o utrzymanie bolidu na torze Odpowiedz z cytatem
Po co otwierał otwierał pysk russel już widzi się w Mercedesie za szybko dzieciaku Robert potrafi ci dokopać w zużytym bolidzie z testów 😂😂

MORIT

Post2019-04-01, 16:29      Kubica: Walczyłem o utrzymanie bolidu na torze Odpowiedz z cytatem
No i kolejny słaby weekend Roberta Sad Nasze pieniądze z Orlenu poszły na marne, góra pieniędzy Sad

SOOO...

Post2019-04-02, 16:41      Kubica: Walczyłem o utrzymanie bolidu na torze Odpowiedz z cytatem
i co pajacu....jak jadą tym samym autem Russell w dupę dostaje przy lepszych warunkach....jak to piszesz?.....hahahaha.....H

Forum samochodowe » F1 » Kubica: Walczyłem o utrzymanie bolidu na torze
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: