Ta strona wykorzystuje "pliki cookie" zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej Polityce prywatnościNie pokazuj
2019-03-29, 19:35 Kubica: Williams ma dwa różne bolidy
Niestety z tym angielskim zespołem nawet Robert sobie nie poradzi jest bez szans z zakłamaniem jaki tam panuje. Cóż ja kibicuje dale Robert jesteś wielki.
Ojgen
2019-03-29, 19:38 Kubica: Williams ma dwa różne bolidy
😲😂100mln💸
M59
2019-03-29, 19:43 Kubica: Williams ma dwa różne bolidy
po piątym wyścigu dopiero będziemy wiedzieć jeśli nadal będzie różnica ponad sekundę to niestety Robert musi uznać siłę młodości
blady kic
2019-03-29, 19:59 Kubica: Williams ma dwa różne bolidy
williams sie doslownie kompromituje. wyglada jakby przez rok nie zrobili nic by poprawic ten bolid. nabrali kasy zewszad i sobie jezdza w koleczko zeby jezdzic bo chyba o zane sciganie tu nie chodzi
qw
2019-03-29, 20:36 Kubica: Williams ma dwa różne bolidy
Sto polskich baniek jak psu w dupe! Jedyne co Williams Parody Racing będzie robił dobrze to bycie ruchomą szykaną na torze. Powinni ich zdegradować do F2 bo tam jest ich miejsce.
Coraz bardziej
2019-03-29, 21:24 Kubica: Williams ma dwa różne bolidy
widać, że Kubica nie daje rady. Czemu mnie to nie dziwi. Te tłumaczenia, że brakuje części, że inne samochody. Pewnie gdyby mu dali Mercedesa Hamiltona i pojechał wolniej niż Bottas tez by tak powiedział. W ten weekend zanosi się powtórka z Australii a gadanie o różnych samochodach na pewno nie pomoże w przedłużeniu kontraktu i nie zbuduje atmosfery w teamie.
RETROMONTER
2019-03-29, 22:05 Kubica: Williams ma dwa różne bolidy
Myśleli,że starego misia na sztuczny miód wezmą,ech te brytole zakłamane
Huouomoungous
2019-03-29, 22:06 Kubica: Williams ma dwa różne bolidy
Marudzenie Kubicy aka "złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy" odcinek nr 643231149 hahahahahaha no nie mogę hahahahahahahahaha i jeszcze raz hahahahahahahahahahahahahaha
RETROMONTER
2019-03-29, 22:09 Kubica: Williams ma dwa różne bolidy
Ja bym prosił,żeby wieśniaki i inne wsiury,nie wypowiadały się o zdolnościach i kompetencjach Roberta.Na pewno jest jakieś forum o orczykach,kombajnach,czy innych rozrzutnikach gnoju,w tym na pewno jesteście obcykani
129
2019-03-29, 22:25 Kubica: Williams ma dwa różne bolidy
Up 100%
marekhartman
2019-03-29, 22:32 Kubica: Williams ma dwa różne bolidy
Do "RETROMONTER". Jako chłopak z Warszawy nawet nie wiedziałem o istnieniu takich urządzeń jak "...orczykach,kombajnach,czy innych rozrzutnikach gnoju..." aż musiałem sprawdzić w wyszukiwarce co to jest. No ale dzięki tobie "wieśniaku i wsiurze" nauczyłem się czegoś nowego o wsi i rolnictwie, co dla takiego mieszczucha jak ja Warszawiaka jest czymś nowym ale ciekawym. Jeszcze jak dzięki RETROMONTER nasz forumowy "wsiurze". EOT.
Guest
2019-03-29, 23:11 Kubica: Williams ma dwa różne bolidy
Marek Hartman warszawiak😂😂😂 pewnie słoik jakiś, jeszcze udaje że nie wie co to rozrzutnik i kombajn😂😂
Chwilunia....
2019-03-29, 23:32 Kubica: Williams ma dwa różne bolidy
Chwilunia... momencik, momencik... jak to dwa różne bolidy? to my podatnicy poprzez Orlen dajemy Williamsowi dziesiątki milionów by Robert jeździł gorszym bolidem?!? tu trzeba powołać komisję śledczą!!!
@up
2019-03-30, 00:33 Kubica: Williams ma dwa różne bolidy