Ta strona wykorzystuje "pliki cookie" zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej Polityce prywatnościNie pokazuj
Forum samochodowe » F1 » Kubica: Williams ma dwa różne bolidy
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Kubica: Williams ma dwa różne bolidy

Idź do strony 1, 2  Następny
Autor Wiadomość
V10.pl

Post2019-03-29, 19:35      Kubica: Williams ma dwa różne bolidy Odpowiedz z cytatem

Reklamy
129

Post2019-03-29, 19:35      Kubica: Williams ma dwa różne bolidy Odpowiedz z cytatem
Niestety z tym angielskim zespołem nawet Robert sobie nie poradzi jest bez szans z zakłamaniem jaki tam panuje. Cóż ja kibicuje dale Robert jesteś wielki.

Ojgen

Post2019-03-29, 19:38      Kubica: Williams ma dwa różne bolidy Odpowiedz z cytatem
😲😂100mln💸

M59

Post2019-03-29, 19:43      Kubica: Williams ma dwa różne bolidy Odpowiedz z cytatem
po piątym wyścigu dopiero będziemy wiedzieć jeśli nadal będzie różnica ponad sekundę to niestety Robert musi uznać siłę młodości

blady kic

Post2019-03-29, 19:59      Kubica: Williams ma dwa różne bolidy Odpowiedz z cytatem
williams sie doslownie kompromituje. wyglada jakby przez rok nie zrobili nic by poprawic ten bolid. nabrali kasy zewszad i sobie jezdza w koleczko zeby jezdzic bo chyba o zane sciganie tu nie chodzi

qw

Post2019-03-29, 20:36      Kubica: Williams ma dwa różne bolidy Odpowiedz z cytatem
Sto polskich baniek jak psu w dupe! Jedyne co Williams Parody Racing będzie robił dobrze to bycie ruchomą szykaną na torze. Powinni ich zdegradować do F2 bo tam jest ich miejsce.

Coraz bardziej

Post2019-03-29, 21:24      Kubica: Williams ma dwa różne bolidy Odpowiedz z cytatem
widać, że Kubica nie daje rady. Czemu mnie to nie dziwi. Te tłumaczenia, że brakuje części, że inne samochody. Pewnie gdyby mu dali Mercedesa Hamiltona i pojechał wolniej niż Bottas tez by tak powiedział. W ten weekend zanosi się powtórka z Australii a gadanie o różnych samochodach na pewno nie pomoże w przedłużeniu kontraktu i nie zbuduje atmosfery w teamie.

RETROMONTER

Post2019-03-29, 22:05      Kubica: Williams ma dwa różne bolidy Odpowiedz z cytatem
Myśleli,że starego misia na sztuczny miód wezmą,ech te brytole zakłamane

Huouomoungous

Post2019-03-29, 22:06      Kubica: Williams ma dwa różne bolidy Odpowiedz z cytatem
Marudzenie Kubicy aka "złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy" odcinek nr 643231149 hahahahahaha no nie mogę hahahahahahahahaha i jeszcze raz hahahahahahahahahahahahahaha

RETROMONTER

Post2019-03-29, 22:09      Kubica: Williams ma dwa różne bolidy Odpowiedz z cytatem
Ja bym prosił,żeby wieśniaki i inne wsiury,nie wypowiadały się o zdolnościach i kompetencjach Roberta.Na pewno jest jakieś forum o orczykach,kombajnach,czy innych rozrzutnikach gnoju,w tym na pewno jesteście obcykani

129

Post2019-03-29, 22:25      Kubica: Williams ma dwa różne bolidy Odpowiedz z cytatem
Up 100%

marekhartman

Post2019-03-29, 22:32      Kubica: Williams ma dwa różne bolidy Odpowiedz z cytatem
Do "RETROMONTER". Jako chłopak z Warszawy nawet nie wiedziałem o istnieniu takich urządzeń jak "...orczykach,kombajnach,czy innych rozrzutnikach gnoju..." aż musiałem sprawdzić w wyszukiwarce co to jest. No ale dzięki tobie "wieśniaku i wsiurze" nauczyłem się czegoś nowego o wsi i rolnictwie, co dla takiego mieszczucha jak ja Warszawiaka jest czymś nowym ale ciekawym. Jeszcze jak dzięki RETROMONTER nasz forumowy "wsiurze". EOT.

Guest

Post2019-03-29, 23:11      Kubica: Williams ma dwa różne bolidy Odpowiedz z cytatem
Marek Hartman warszawiak😂😂😂 pewnie słoik jakiś, jeszcze udaje że nie wie co to rozrzutnik i kombajn😂😂

Chwilunia....

Post2019-03-29, 23:32      Kubica: Williams ma dwa różne bolidy Odpowiedz z cytatem
Chwilunia... momencik, momencik... jak to dwa różne bolidy? to my podatnicy poprzez Orlen dajemy Williamsowi dziesiątki milionów by Robert jeździł gorszym bolidem?!? tu trzeba powołać komisję śledczą!!!

@up

Post2019-03-30, 00:33      Kubica: Williams ma dwa różne bolidy Odpowiedz z cytatem
troche drogi ten robson+ taki na 100 milionow xd

Forum samochodowe » F1 » Kubica: Williams ma dwa różne bolidy Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: