Witam. Mam takie nietypowe pytanie, czy ma ktoś zaufanego dostawce lakieru którego mógłby polecić, albo może przynajmniej markę lakieru samochodowego który byłby najlepszy. Nie dawno postanowiłem samemu pobawić się w lakierowanie swojego samochodu i chciałbym skorzystać z waszej wiedzy gdzie najlepiej kupić i co kupić. Z góry dzięki za pomoc i Pozdrawiam.
PS: Mam nadzieje że w dobrym miejscu pisze, a jak źle to przepraszam.
Reklamy
Sławek878
2014-02-06, 14:54 Lakier samochodowy i akcesoria
Dobry lakier to nie wszystko, liczą się umiejętności. Jak nie masz doświadczenia to lepiej się w za to nie bierz.
MotoAutko_pl
2014-02-06, 16:31 Lakier samochodowy i akcesoria
Zarówno lakier jak i akcesoria znajdziesz w dobrych sklepach internetowych,wystarczy poszukać. Słusznie pisze też Przedmówca,że sam lakier to nie wszystko bo ważne są umiejętności i doświadczenie w tej kwestii.
Roman342
2014-02-08, 09:05 Lakier samochodowy i akcesoria
Podjedz do jakiegos drogiego lakiernika i podpytaj.
Patrycy
Hyundai
i30
2023-06-12, 14:35 Lakier samochodowy i akcesoria
Duży wybór różnego rodzaju akcesoriów do czyszczenia i pielęgnacji lakieru samochodowego znajdziesz w iparts - jednym z największych sklepów motoryzacyjnych. Prócz produktów takich jak szampony do mycia samochodu, woski, płyny do polerowania, gąbki i mikrofibry do aplikacji, znajdziesz także specjalistyczne narzędzia, materiały lakiernicze i polerskie. Bez względu na to, czy jesteś doświadczonym entuzjastą motoryzacji, czy dopiero zaczynasz przygodę z pielęgnacją samochodu, iparts ma odpowiednie produkty dla każdego.