Markę lancia uwielbia mój znajomy ale w tym bardziej sportowym wydaniu. Teraz przymierza się do zakupu tej nowej Delty... Z tego co wiem nie ma z nimi żadnych problemów więc polecam te auta nawet troszkę w ciemno
Prośba do PR-owców/marketngowców Fiata itp. marek:
przestańcie lobbować głupoty - zawsze gdy nieprzychylne opinie wobec danej marki nagle i z doopy ni pietruchy pojawia się pełno ludzi z superowymi opiniami i rekomendacjami, ale zerową reputacją na forum - Wasza wiarygodność w tym wypadku wypada gorzej niż blado!
ARON, właśnie czekam na wiadomość od szefa sprzedaży jednego z salonów fiata, lancii, alfy i Jeepa. Jeśli uda mi się spotkać, to mogę mu przekazać (no so ;] materiały do pracy dyplomowej zbieram )
Jeżdżę Themą już ponad 2 lata i mam zamiar korzystać z tego super wygodnego samochodu jeszcze wiele następnych. Średnie spalanie 7,9 litra ON , Wyciszenie genialne, ekran dotykowy bardzo praktyczny , kierownicy trzeba się nauczyć ale bardzo szybko można obsługiwać wszystkie systemy.Przeglądy tanie ( około 1300PLN ) Auto ma swój styl i podoba się na drodze. Szkoda że Lancia zwija interes - przypadkowo jestem właścicielem kultowego samochodu )) teraz tylko dbać i cieszyć się z jazdy szosowym potworem
Auto w każdym calu/centymetrze zasługuje na wielką pochwałę... jeździłem thesis (200 tys) alfa 156 też coś koło tego, delta z 70 tys... i inne tam takie, nie wróciłbym do żadnego z nich mając themę