Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Lancia Thema 3.0 CRD - Włoszka zza oceanu - nasz test
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Lancia Thema 3.0 CRD - Włoszka zza oceanu - nasz test

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Autor Wiadomość
Ozbir

Post2012-05-09, 10:11      Lancia Thema 3.0 CRD - Włoszka zza oceanu - nasz test Odpowiedz z cytatem
Markę lancia uwielbia mój znajomy ale w tym bardziej sportowym wydaniu. Teraz przymierza się do zakupu tej nowej Delty... Z tego co wiem nie ma z nimi żadnych problemów więc polecam te auta nawet troszkę w ciemno Smile

Reklamy
Lenkar

Post2012-05-09, 10:16      Lancia Thema 3.0 CRD - Włoszka zza oceanu - nasz test Odpowiedz z cytatem
Stka w niecałe 8 sekund? No to już piszę testament Wink A na serio, widzę że to auto sporo potrafi mimo negatywnych opinii Smile moja jest pozytywna

ARON I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)

Post2012-05-09, 23:45      Lancia Thema 3.0 CRD - Włoszka zza oceanu - nasz test Odpowiedz z cytatem
Prośba do PR-owców/marketngowców Fiata itp. marek:

przestańcie lobbować głupoty - zawsze gdy nieprzychylne opinie wobec danej marki nagle i z doopy ni pietruchy pojawia się pełno ludzi z superowymi opiniami i rekomendacjami, ale zerową reputacją na forum - Wasza wiarygodność w tym wypadku wypada gorzej niż blado!

SARTO

Post2012-05-10, 00:46      Lancia Thema 3.0 CRD - Włoszka zza oceanu - nasz test Odpowiedz z cytatem
ARON, właśnie czekam na wiadomość od szefa sprzedaży jednego z salonów fiata, lancii, alfy i Jeepa. Jeśli uda mi się spotkać, to mogę mu przekazać Very Happy (no so ;] materiały do pracy dyplomowej zbieram Very Happy)

Trezor

Post2015-02-27, 10:40      Lancia Thema 3.0 CRD - Włoszka zza oceanu - nasz test Odpowiedz z cytatem
Jeżdżę Themą już ponad 2 lata i mam zamiar korzystać z tego super wygodnego samochodu jeszcze wiele następnych. Średnie spalanie 7,9 litra ON , Wyciszenie genialne, ekran dotykowy bardzo praktyczny , kierownicy trzeba się nauczyć ale bardzo szybko można obsługiwać wszystkie systemy.Przeglądy tanie ( około 1300PLN ) Auto ma swój styl i podoba się na drodze. Szkoda że Lancia zwija interes - przypadkowo jestem właścicielem kultowego samochodu Smile)) teraz tylko dbać i cieszyć się z jazdy szosowym potworem

dennis80

Post2015-02-28, 09:32      Lancia Thema 3.0 CRD - Włoszka zza oceanu - nasz test Odpowiedz z cytatem
Lancia to było ikiedyś coś... dziś... no jak widać...

mirek73

Post2015-07-28, 22:15      Lancia Thema 3.0 CRD - Włoszka zza oceanu - nasz test Odpowiedz z cytatem
thesis to było marzenie. Thema to jest kosmos.

fordziak

Post2015-07-30, 12:41      Lancia Thema 3.0 CRD - Włoszka zza oceanu - nasz test Odpowiedz z cytatem
MagdaDa napisał:
Mimo, że jestem kobietą wolę jak za kierownicą takiego auta siedzi mężczyzna - ładne, przestronne i takie ekskluzywne.

Zgadzam się z Tobą, taki samochód bardziej pasuje do mężczyzn....w szczególności do takich, którzy na co dzień śmigają w garniakach

Szef

Post2020-08-03, 16:55      Lancia Thema 3.0 CRD - Włoszka zza oceanu - nasz test Odpowiedz z cytatem
Auto w każdym calu/centymetrze zasługuje na wielką pochwałę... jeździłem thesis (200 tys) alfa 156 też coś koło tego, delta z 70 tys... i inne tam takie, nie wróciłbym do żadnego z nich mając themę

Forum samochodowe » Ogólnie o motoryzacji » Lancia Thema 3.0 CRD - Włoszka zza oceanu - nasz test Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: