Forum samochodowe » Inne sporty motorowe » Lorenzo: Pokonałem Rossiego pod każdym względem
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Lorenzo: Pokonałem Rossiego pod każdym względem

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2015-11-09, 14:17      Lorenzo: Pokonałem Rossiego pod każdym względem Odpowiedz z cytatem

Reklamy
haha

Post2015-11-09, 14:17      Lorenzo: Pokonałem Rossiego pod każdym względem Odpowiedz z cytatem
a ja bym sie wstydził za taki tytuł.Sporty motorowe w tym sezonie to ustawienie mistrzostw :MotoGP,DTM,ostatnie GP w Formule 1(promowanie Rosberga),nawet WEC.Żenada.Chyba przerzucę się na Formułę E lub Indycar

riderV8

Post2015-11-09, 14:23      Lorenzo: Pokonałem Rossiego pod każdym względem Odpowiedz z cytatem
"W niektórych zawodach mogłem dojechać pierwszy albo drugi, lecz padał deszcz i nie byłem w stanie uzyskać maksymalnego wyniku" Rossi jakoś na deszczu umiał wygrać, albo przynajmniej być wyżej od Lorezno. To zdanie to żenada.

Skoczek120

Post2015-11-09, 14:30      Lorenzo: Pokonałem Rossiego pod każdym względem Odpowiedz z cytatem
Lorenzo zaliczył dobry sezon. Najśmieszniej jednak brzmi jego "gdyby" - przecież słabsze wyniki w deszczu oraz słaby początek sezonu nie powinny go w żaden sposób usprawiedliwiać. M1-ka jest "szyta" pod jego styl jazdy, jest dużo młodszy. Valentino najlepsze ma za sobą, uczył się jeździć na moto bez TC - w czasach hegemonii Włocha Marquez i Lorenzo byliby tłem. Takie jest moje zdanie. Niech się cieszy, że nie jest z pokolenia "dziadka" i trafił na czasy, w których zamiast MŚ mamy Otawarte Mistrzostwa Hiszpanii. Lorenzo zasłużył jednak na majstra - On był tym "trzecim". To Marquez zasługuje na pogardę, a nie "Por Fuera". Wyniki mistrzostw ustawione przez MM93, ale mistrzostwa odbierać jego rodakowi nie można. Choć IMHO dla mnie Rossi jest mistrzem (moralnym) przez to, co wyprawiał Pan Gleba. Wink Osobiście dałbym tytuł obu, natomiast Marqueza zbanował na sezon 2016. @haha - w F1 akurat tym promowanym jest Hamilton. Ale ostatnie GP faktycznie mogło zakłamać obraz. Problemy Rosberga o dziwo skończyły się po zdobyciu majstra przez Hamiltona.

Skoczek120

Post2015-11-09, 14:36      Lorenzo: Pokonałem Rossiego pod każdym względem Odpowiedz z cytatem
Ogólnie rzecz biorąc jak się spojrzy na ten rok, to dla sportów motorowych to fatalny sezon. W F1 hegemonia Merca krytego przez ograniczenia przepisów. W MotoGP ustawiona końcówka sezonu przez koalicję hiszpańską. W WSBK mieliśmy "Otwarte Mistrzostwa Wielkiej Brytanii", gdyż najlepsze ekipy zatrudniły wyspiarzy, a przez to, że Torres był debiutantem, natomiast Giugliano stracił sezon przez kontuzje, flaga UK mogła zemdlić. W WTCC Citroen dalej w swojej lidze, natomiast w WRC VW. Dodatkowo mistrz GP2 praktycznie poza F1 i prawdopodobnie będzie startować w podrzędnej Super Formule, natomiast World Series by Renault sięgnęło dna i dopiero w przyszłym roku spróbuje się wybić.

Tonny7

Post2015-11-09, 15:51      Lorenzo: Pokonałem Rossiego pod każdym względem Odpowiedz z cytatem
Tylko w ERC tytuł w pełni zasłużony.

Skoczek120

Post2015-11-09, 21:00      Lorenzo: Pokonałem Rossiego pod każdym względem Odpowiedz z cytatem
@Tonny7 - dokładnie - nie często zdarza się, by prywatny dokopał fabrykom. Pzdr Smile)

ZUO

Post2015-11-10, 06:08      Lorenzo: Pokonałem Rossiego pod każdym względem Odpowiedz z cytatem
„Był lepszy tylko jeśli chodzi o regularność stawania na podium, trochę ze względu na okoliczności". „W niektórych zawodach mogłem dojechać pierwszy albo drugi, lecz padał deszcz i nie byłem w stanie uzyskać maksymalnego wyniku". - przecież chłop tu własnie zaprzecza sam sobie. ..Nie wygrałem bo się wywaliłem ale jestem lepszy...pokrętna logika...

Forum samochodowe » Inne sporty motorowe » Lorenzo: Pokonałem Rossiego pod każdym względem
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: