Forum samochodowe » Flota » LOTOS Dynamic Diesel - dobry na mrozy
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

LOTOS Dynamic Diesel - dobry na mrozy

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2012-01-31, 14:26      LOTOS Dynamic Diesel - dobry na mrozy Odpowiedz z cytatem

Reklamy
TDI_110

Post2013-03-06, 00:13      LOTOS Dynamic Diesel - dobry na mrozy Odpowiedz z cytatem
A ja uważam że Dynamic diesel jest najlepszy z paliw premium. Dlaczego? Dlatego że na zwyklym ON i niektórych premium z innych stacji problemem była wiecznie zacinająca się geometria w turbinie co równało się z mułowatym autem a jeżdżąc na Dynamicu tego problemu już NIE MA a jeśli już wystąpi to sporadycznie. Druga sprawa to auto spala około 0,4, 0,5 l mniej, lepiej się zbiera a co do ceny to na zbiorniku różnica 10, 12 zł drożej w przełożeniu na mniejsze spalanie to i tak taniej mnie wyjdzie i komfort jazdy lepszy

megane II 120km

Post2013-11-14, 06:52      LOTOS Dynamic Diesel - dobry na mrozy Odpowiedz z cytatem
Pozytywna opinia dla jakości tego paliwa. Tankowałem tylko uszlachetnione paliwa na konkurencyjnych stacjach, ale jakość Dynamic Diesel nie pozostawia wątpliwości które paliwo warto tankować. Różnicę czuć od pierwszego tankowania. Polecam

Forum samochodowe » Flota » LOTOS Dynamic Diesel - dobry na mrozy
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: