Witam. Mam spalinke Schumacher Riot do jazdy na dworze, ale czasami kusi żeby pośmigać po domu czy pokoju. Szukam małego modelu, względnie taniego (max. 500zł) żeby sobie trochę poszaleć. Właśnie nie wiem czy lepiej wybrać on road, żeby sobie driftem jeździć po pokoju, czy off road żeby móc też poskakać po książkach Czy offroad też może ścinać tak zakręty jak onroad w pomieszczeniu?
Dzięki za pomoc i pozdrawiam, Daniel
Reklamy
v665
2011-04-23, 16:14 Mały model RC do jazdy po domu.
jak najbardziej offroadem pośmigasz "bokami" po pokoju, to zależy też potem na jakiej skali sie koncentrujesz 1:18 czy nawet 1:36
Marek Kusiakiewicz
2011-05-25, 22:51 Mały model RC do jazdy po domu.
Zdecydowanie polecam model 1:18 off road. Najlepiej miniaturę pustynnej ciężarówki czyli SCT.
Metthew
2015-07-07, 11:39 Mały model RC do jazdy po domu.
No to jest genialne, spokojnie się nadaje!
fifek
2015-07-22, 20:20 Mały model RC do jazdy po domu.
Elegancki ten ferrari aż chyba sam się skuszę. U mnie na mieście latem wieczorami robią sobie wyścigi takimi zdalnie sterowanymi. Prawie jak Szybcy i wściekli:)
Modest
2016-02-20, 21:15 Mały model RC do jazdy po domu.
Rc to rewelacyjna sprawa. Ostatnio największa moda panuje na drony.
monika.kow79
2016-04-12, 14:19 Mały model RC do jazdy po domu.
A co myślisz na temat Himoto Truggy Centro? Jest to najnowszy model typu Truggy w skali 1:18 marki Himoto Racing
W tym modelu zastosowano rozwiązania na miarę profesjonalnych aut, czyli olejowe amortyzatory, regulowane zawieszenie czy niezawodny elektryczny silnik, który pozwala na rozwinięcie naprawdę dużych prędkości, jak na takie małe autko!
Uniwersalna konstrukcja typu truggy pozwoli Wam na jazdę po niemal każdej nawierzchni - w domu, po asfalcie czy w ternie. Z kolei, szeroki rozstaw kół i odpowiednio dobrane opony gwarantują świetną przyczepność i stabilność w każdych warunkach. Prezentowany Himoto Truggy Centro, to model typu Ready To Run (RTR), czyli po wyjęciu go z pudełka potrzebujesz jedynie 4szt baterii AA(zwykłe "paluszki") do nadajnika. Ten i podobne modele znajdziesz w naszym sklepie sterowane-zdalnie.pl.