Forum samochodowe » Inne sporty motorowe » MotoGP: Rossi miał ostatnią szansę na mistrzostwo?
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

MotoGP: Rossi miał ostatnią szansę na mistrzostwo?

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2015-11-10, 11:49      MotoGP: Rossi miał ostatnią szansę na mistrzostwo? Odpowiedz z cytatem

Reklamy
Wkurza mnie....

Post2015-11-10, 11:49      MotoGP: Rossi miał ostatnią szansę na mistrzostwo? Odpowiedz z cytatem
Wkurza mnie ten zarozumiały zasraniec już troche.... A żeby mu jeszcze Rossi tyłek skopał na torze nie raz ... A druga rzecz statystycznie to on jest beznadziejny na mokrym torze .. I nietylko

Borowczyk. Ferrari
LaFerrari

Post2015-11-10, 12:11      MotoGP: Rossi miał ostatnią szansę na mistrzostwo? Odpowiedz z cytatem
ten Lorenzo to przykry koleś nigdy go nie lubiłem a teraz go nie lubię coraz bardziej

Borowczyk. Ferrari
LaFerrari

Post2015-11-10, 12:11      MotoGP: Rossi miał ostatnią szansę na mistrzostwo? Odpowiedz z cytatem
to dla niego musi być frustrujące kiedy wygrywa wyścig a wszyscy kibice gwiżdżą hehe tyle w temacie

Skoczek120

Post2015-11-10, 12:45      MotoGP: Rossi miał ostatnią szansę na mistrzostwo? Odpowiedz z cytatem
Tak na prawdę to Rossi jest mistrzem tego sezonu. GP Walencji to fikcja - nie można brać na poważnie wyścigu, w którym koalicja hiszpańska ustawiła rywalizację. Wcześniej udupili Włocha. Mam nadzieje, że karma wróci i na przekór tym rozpustnikom z Półwyspu Iberyjskiego Vale wykorzysta najlepiej opony Miśka i zgarnie majstra, by potem zakończyć karierę, robiąc miejsce Zarco lub Rinsowi. Smile) To dla Lorenzo jest ostatni majster w karierze - wszystkie trzy swoją drogą zdobyte w nieprzekonjący sposób. W 2010 roku Vale i Dani mieli kontuzje, natomiast Stoner odczuwał skutki powikłań nietolerancji laktozy i brakiem konkurencyjności Ducata (pod koniec i tak potrafił wygrywać - to był geniusz!). W 2012 roku Spies walczył z kontuzjami, Stoner zmagał się z chatteringiem i w końcu dopadła go kontuzja, natomiast Pedrosa przegrał majstra przez Barberę w San Marino. W tym roku Marquez, który walczył z tyłem motocykla i kilka gleb wyeliminowało go z walki (którą w cuglach mógł swoją drogą wygrać), ustawił mistrzostwa. Może nieładnie tak wyliczać, ale to czyste fakty. Lorenzo świetnie wykorzystuje TC i walory tego moto - jest pod niego "szyte". W czasach hegemonii "zginąłby jednak" - brak TC oraz konkurencyjność Rossiego zrobiłaby z niego bardzo szybko zawodnika pokroju Gibernau lub Biaggiego. Koleś jest kompletnie bez klasy i osobowości - za 10 lat mało kto będzie go pamiętał. Rossi to klasa sama w sobie - jest jak Federer w tenisie. Ma swoje lata, ale nadal chce walczyć i jest w stanie podjąć walkę. Jest trudno, bo wiek robi swoje, ale to geniusz - stąd też mimo zaawansowanego wieku dalej potrafi zaskoczyć. Powodzenia! Very Happy

riderV8

Post2015-11-10, 13:50      MotoGP: Rossi miał ostatnią szansę na mistrzostwo? Odpowiedz z cytatem
Podpisuję się pod każdym zdaniem posta powyżej.

Wkurza mnie....

Post2015-11-10, 14:23      MotoGP: Rossi miał ostatnią szansę na mistrzostwo? Odpowiedz z cytatem
Ja sie tez zgadzam z @Skoczek120 w 1000% ale mam nadzieje ze sie jeszcze VR46 odkuje ;]

Tylko v r 4 6

Post2015-11-10, 14:56      MotoGP: Rossi miał ostatnią szansę na mistrzostwo? Odpowiedz z cytatem
Do autora : Nie pisz takich sucharów! Prędzej to twój ostatni artykuł niż ostatnia szansa.... Rossi jeszcze pojeździ z 10 sezonów , i zawsze będzie w czołówce ! W przyszłym roku będzie obchodził 20-lecie.

haha

Post2015-11-10, 17:13      MotoGP: Rossi miał ostatnią szansę na mistrzostwo? Odpowiedz z cytatem
obawiam się że jednak to była ostatnia szansa Rossiego.Marquez ,Lorenzo,Pedrosa są jednak od niego szybsi na suchym,groźny będzie Iannone,może Suzuki,Dovizioso,zobaczymy co pokaże Rabat,Miller na Ducati

Forum samochodowe » Inne sporty motorowe » MotoGP: Rossi miał ostatnią szansę na mistrzostwo?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: