2015-11-10, 11:49 MotoGP: Rossi miał ostatnią szansę na mistrzostwo?
Wkurza mnie ten zarozumiały zasraniec już troche.... A żeby mu jeszcze Rossi tyłek skopał na torze nie raz ... A druga rzecz statystycznie to on jest beznadziejny na mokrym torze .. I nietylko
Borowczyk.
Ferrari
LaFerrari
2015-11-10, 12:11 MotoGP: Rossi miał ostatnią szansę na mistrzostwo?
ten Lorenzo to przykry koleś nigdy go nie lubiłem a teraz go nie lubię coraz bardziej
Borowczyk.
Ferrari
LaFerrari
2015-11-10, 12:11 MotoGP: Rossi miał ostatnią szansę na mistrzostwo?
to dla niego musi być frustrujące kiedy wygrywa wyścig a wszyscy kibice gwiżdżą hehe tyle w temacie
Skoczek120
2015-11-10, 12:45 MotoGP: Rossi miał ostatnią szansę na mistrzostwo?
Tak na prawdę to Rossi jest mistrzem tego sezonu. GP Walencji to fikcja - nie można brać na poważnie wyścigu, w którym koalicja hiszpańska ustawiła rywalizację. Wcześniej udupili Włocha. Mam nadzieje, że karma wróci i na przekór tym rozpustnikom z Półwyspu Iberyjskiego Vale wykorzysta najlepiej opony Miśka i zgarnie majstra, by potem zakończyć karierę, robiąc miejsce Zarco lub Rinsowi. ) To dla Lorenzo jest ostatni majster w karierze - wszystkie trzy swoją drogą zdobyte w nieprzekonjący sposób. W 2010 roku Vale i Dani mieli kontuzje, natomiast Stoner odczuwał skutki powikłań nietolerancji laktozy i brakiem konkurencyjności Ducata (pod koniec i tak potrafił wygrywać - to był geniusz!). W 2012 roku Spies walczył z kontuzjami, Stoner zmagał się z chatteringiem i w końcu dopadła go kontuzja, natomiast Pedrosa przegrał majstra przez Barberę w San Marino. W tym roku Marquez, który walczył z tyłem motocykla i kilka gleb wyeliminowało go z walki (którą w cuglach mógł swoją drogą wygrać), ustawił mistrzostwa. Może nieładnie tak wyliczać, ale to czyste fakty. Lorenzo świetnie wykorzystuje TC i walory tego moto - jest pod niego "szyte". W czasach hegemonii "zginąłby jednak" - brak TC oraz konkurencyjność Rossiego zrobiłaby z niego bardzo szybko zawodnika pokroju Gibernau lub Biaggiego. Koleś jest kompletnie bez klasy i osobowości - za 10 lat mało kto będzie go pamiętał. Rossi to klasa sama w sobie - jest jak Federer w tenisie. Ma swoje lata, ale nadal chce walczyć i jest w stanie podjąć walkę. Jest trudno, bo wiek robi swoje, ale to geniusz - stąd też mimo zaawansowanego wieku dalej potrafi zaskoczyć. Powodzenia!
riderV8
2015-11-10, 13:50 MotoGP: Rossi miał ostatnią szansę na mistrzostwo?
Podpisuję się pod każdym zdaniem posta powyżej.
Wkurza mnie....
2015-11-10, 14:23 MotoGP: Rossi miał ostatnią szansę na mistrzostwo?
Ja sie tez zgadzam z @Skoczek120 w 1000% ale mam nadzieje ze sie jeszcze VR46 odkuje ;]
Tylko v r 4 6
2015-11-10, 14:56 MotoGP: Rossi miał ostatnią szansę na mistrzostwo?
Do autora : Nie pisz takich sucharów! Prędzej to twój ostatni artykuł niż ostatnia szansa.... Rossi jeszcze pojeździ z 10 sezonów , i zawsze będzie w czołówce ! W przyszłym roku będzie obchodził 20-lecie.
haha
2015-11-10, 17:13 MotoGP: Rossi miał ostatnią szansę na mistrzostwo?
obawiam się że jednak to była ostatnia szansa Rossiego.Marquez ,Lorenzo,Pedrosa są jednak od niego szybsi na suchym,groźny będzie Iannone,może Suzuki,Dovizioso,zobaczymy co pokaże Rabat,Miller na Ducati