Cześć,
Orientuje się ktoś gdzie kupie jakieś najtańsze RC, chciałbym spróbować się powozić a nie chcę na samym początku pchać się w większe koszty.
Reklamy
piotrnowicki777
2016-05-25, 12:30 Najtańszy model RC
Nie napisałeś o jaki pojazd Ci chodzi oraz jaki budżet przewidujesz na jego nabycie. Jestem fanem modeli rc, zwłaszcza tych latających. Znam większość sklepów z takimi modelami. Polecam tylko modele profesjonalnych firm modelarskich, ze względu na trwałość i wytrzymałość. Wiadomo, że na początek nie trudno o małą kraksę. Możesz popatrzeć na ofertę sklepu sterowane-zdalnie.pl. Są tam wszystkie modele rc, a nie tylko wybrana kategoria. Dobra jakość, sensowne ceny, dostawa gratis. Co jest ważne, a o czym niektórzy zapominają: mają również w ofercie części zapasowe do oferowanych modeli. Jeśli coś znajdziesz ciekawego to odpisz.
adamoff
Opel
Astra
Miasto: Łódź
2016-06-16, 13:25 Najtańszy model RC
Na allegro znajdziesz takie najtańsze, właśnie sprawdzałem i jest tego pełno.
arekproll
2016-06-30, 11:23 Najtańszy model RC
Mało informacji podajesz na początek. Trudno będzie coś doradzić. Nie znam nawet kategorii modelu oraz granicy cenowej. Mogę podpisać się pod opinią Piotra odnośnie sklepu internetowego sterowane-zdalnie.pl. Korzystałem z ich oferty. mają tego dużo, więc bez względu na jaką kategorię się zdecydujesz znajdziesz coś na początek. Można się też skontaktować się i porozmawiać z pracownikiem. Na pewno coś doradzi. Możesz też napisać coś więcej wtedy może coś Ci będę mógł zaproponować . Modele rc to moja pasja i trochę o nich wiem. Potrzebuję jednak więcej informacji.
Windi87
BMW
E36
Miasto: Poznań
2016-07-21, 17:09 Najtańszy model RC
Kupując najtańszy model nie odczujesz pełni frajdy z jazdy. Lepiej dać trochę więcej. A jak chcesz tanio to na OLX lub Allegro szukaj.
adammac
Toyota
Avensis
2016-10-19, 17:27 Najtańszy model RC
Ja juz za 300zł znajdowaem nie raz niezłe okazy ja wyrwałem na olx Drift Car Belt Drive 204T normalnie ponizej 600 zl nie schodza nowe a ja wyrwałemz a pol ceny .A radośc tym wielka ze san prawie idealny małe ryski tylko na karoseri a tak ideał .i Bateria 1800mha wiec jest sie czym bawić
CLAY KALEA
2017-05-25, 12:56 Najtańszy model RC
A za ile można znaleźć model jeżdżący, który będzie niezły dla początkującego? Coś porządnego, wytrzymałego, ale przyjaznego dla niedoświadczonego użytkownika?