Forum samochodowe » Samochody 4x4 » Najtańszy samochod z napędem 4x4
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Najtańszy samochod z napędem 4x4

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Autor Wiadomość
kekkarka

Post2015-08-18, 08:50      Najtańszy samochod z napędem 4x4 Odpowiedz z cytatem
Dacia jest na prawdę fajna, mamy ją od roku i nie ma na co narzekać, nie pali dużo, jest pojemna. Same plusy

Reklamy
motofanVW Mazda
5

Miasto: Suwałki

Post2015-08-31, 09:33      Najtańszy samochod z napędem 4x4 Odpowiedz z cytatem
Skoro szukany jest najtańszy to nie po to by się czepiać do bogactwa wnętrza Wink Dacia Duster jest ciekawą i dość solidną opcją. Miałem okazję pojeździć parę razy w poprzedniej pracy. Polecam

Thomek

Post2015-09-01, 04:57      Najtańszy samochod z napędem 4x4 Odpowiedz z cytatem
Jakoś Dacia mi się z solidnością nie kojarzy, ale skoro pracowali przy niej Francuzi to możliwe.

monyka

Post2015-10-08, 13:26      Najtańszy samochod z napędem 4x4 Odpowiedz z cytatem
Witam, was podepnę się pod temat! Jako że zamierzamy się z mężem budować. A nasza działka jest nieco oddalona od drogi głównej i to w dodatku pod lekką górkę o zastanawiamy się nad kupnem oczywiście dla mnie samochodu z napędem na cztery koła. Proszę was doradźcie na co się skusić. Nie musi to być auto nowe może być z rynku wtórnego, aby tylko było w dobrej kondycji i nie było usterkowe. No i oczywiście żeby pasowało do mnie. Bo ja siebie nie widzę jeżdżącą jakąś wielką terenówka stworzoną tylko i wyłącznie do ciężkiego terenu POZDRAWIAM!

Forum samochodowe » Samochody 4x4 » Najtańszy samochod z napędem 4x4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: