Forum samochodowe » Ekologia » Nowa Toyota Prius zadebiutuje z 6-miesięcznym opóźnieniem
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Nowa Toyota Prius zadebiutuje z 6-miesięcznym opóźnieniem

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2014-07-03, 12:03      Nowa Toyota Prius zadebiutuje z 6-miesięcznym opóźnieniem Odpowiedz z cytatem

Reklamy
gigi33

Post2014-07-03, 12:04      Nowa Toyota Prius zadebiutuje z 6-miesięcznym opóźnieniem Odpowiedz z cytatem
zadowalające jest to że kierowcy coraz częściej wybierają oszczędne hybrydy takie jak prius od samochodów z tradycyjnym silnikiem.

daab_tu

Post2014-07-03, 21:24      Nowa Toyota Prius zadebiutuje z 6-miesięcznym opóźnieniem Odpowiedz z cytatem
toyota chce odswiezac priusa ale tez stawiaja na zupelnie nowe modele. ja sie ludze ze bedzie to hybryda sportowa (gt86?). jak byc pionierem to na całej linii Wink

zerto

Post2014-07-10, 03:28      Nowa Toyota Prius zadebiutuje z 6-miesięcznym opóźnieniem Odpowiedz z cytatem
gigi33 napisał:
zadowalające jest to że kierowcy coraz częściej wybierają oszczędne hybrydy takie jak prius od samochodów z tradycyjnym silnikiem.

Tylko trzeba sobie zadać pytanie jaki procent kierowców.

Pati8_U

Post2014-08-08, 14:44      Nowa Toyota Prius zadebiutuje z 6-miesięcznym opóźnieniem Odpowiedz z cytatem
pojawiły się jakieś pogloski że Prius mam mieć teraz 4x4, co brzmi bardzo intrygująca. Obalenie stereotypu, że hybryda musi być użytkowana tylko w zakorkowanym mieście.

rama

Post2014-09-09, 09:26      Nowa Toyota Prius zadebiutuje z 6-miesięcznym opóźnieniem Odpowiedz z cytatem
Ooo, mam nadzieję, ze do tego czasu uda mi sie uzbierać fundusze albo wygram w totka:) co prawda teraz też jeżdże priusem w hybrydzie ale używanym. Nie zmiena to faktu, że autko jest w bardzo dobrej formie i świetnie sie nim jeździ, ale co nowe to nowe Smile

Forum samochodowe » Ekologia » Nowa Toyota Prius zadebiutuje z 6-miesięcznym opóźnieniem
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: