Forum samochodowe » F1 » Nowe Ferrari pasuje Vettelowi jak kiedyś bolidy Red Bulla
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Nowe Ferrari pasuje Vettelowi jak kiedyś bolidy Red Bulla

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2019-03-11, 21:17      Nowe Ferrari pasuje Vettelowi jak kiedyś bolidy Red Bulla Odpowiedz z cytatem

Reklamy
ekwador15

Post2019-03-11, 21:17      Nowe Ferrari pasuje Vettelowi jak kiedyś bolidy Red Bulla Odpowiedz z cytatem
pompują balkonik, rok temu tez gadali ze ferrari lepsze ;]

aczytowazne

Post2019-03-12, 06:47      Nowe Ferrari pasuje Vettelowi jak kiedyś bolidy Red Bulla Odpowiedz z cytatem
Bo było. Tylko Vettel nie był.

Mj

Post2019-03-12, 08:15      Nowe Ferrari pasuje Vettelowi jak kiedyś bolidy Red Bulla Odpowiedz z cytatem
Wszystko zganiacie na vettela ,,ja wiem jest Niemcem,,Polska mentalność.skoro mówicie że ferrari było lepsze to gdzie był Raikkonen???? Przecież chyba też jeździł w ferrari .

Mercedes

Post2019-03-12, 12:06      Nowe Ferrari pasuje Vettelowi jak kiedyś bolidy Red Bulla Odpowiedz z cytatem
Kimmi ubieglym roku jakoś bardzo Vettelowi nie ustąpił. Trzeba nawet przyznać że to był dobry sezon w jego wykonaniu. Vettel zmarnował mnóstwo punktów do tego kilka błędów zespołu i pozamiatane. Rosberg jednak miał rację że jesli walcząc z Hamiltonem zmarnujesz choć jedną szansę na ucieczkę w klasyfikacji nie wygrasz z nim.

Haha

Post2019-03-12, 12:14      Nowe Ferrari pasuje Vettelowi jak kiedyś bolidy Red Bulla Odpowiedz z cytatem
Ojej sebastian znowu sie podniecił.Jesli będzie miał bolid szybszy o sekundę od reszty to wygra,inaczej nie ma szans z Ham i Ver.Lec też nie będzie mu usługiwał jak ten wolnojad rai wiec sebastianku przychamuj z optymizmem bo znów ponosi cie fantazja.

Humuonguos

Post2019-03-13, 10:57      Nowe Ferrari pasuje Vettelowi jak kiedyś bolidy Red Bulla Odpowiedz z cytatem
Kiedyś mu kibicowałem, ale zawiodłem się na typku, już jestem zmęczony oglądaniem jego wpadek i błędów. Dobrze, że Rober wrócił. #supportkubica

Forum samochodowe » F1 » Nowe Ferrari pasuje Vettelowi jak kiedyś bolidy Red Bulla
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: