Forum samochodowe » Motocykle, skutery, quady » Nowe Kawasaki Z800 - pierwsze zdjęcia obiegły świat
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Nowe Kawasaki Z800 - pierwsze zdjęcia obiegły świat

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2012-09-10, 15:19      Nowe Kawasaki Z800 - pierwsze zdjęcia obiegły świat Odpowiedz z cytatem

Reklamy
R1max

Post2012-09-10, 15:19      Nowe Kawasaki Z800 - pierwsze zdjęcia obiegły świat Odpowiedz z cytatem
Z800 ma za bardzo uniesiony tył-jakoś nie przepadam za takim dodatkiem w tego typu moto. Ale już jak na przykład R1-do ścigania, to fajna sprawa. Zastanawiam się czy nie kupić nowego motocykla. Mam hondę i R1, chyba z 3 tys. km mają tylko naliczniku. Mogę coś z nimi zrobić ,żeby zarobić albo mieć fajne, nowe sprzęty?

zapłon

Post2012-09-11, 09:29      Nowe Kawasaki Z800 - pierwsze zdjęcia obiegły świat Odpowiedz z cytatem
O tył się martwisz? A daj spokój... Dobre moto nie potrzebują jakichś standardowych kształtów. A tą wymianą motocykla używanego, myślę, że możesz spróbować w yamaha. teraz coś słyszałem, że jak przejdzie się testy w serwisie, to odkupią od ciebie motocykl i taniej nowy kupisz. Tyle wiem.

Forum samochodowe » Motocykle, skutery, quady » Nowe Kawasaki Z800 - pierwsze zdjęcia obiegły świat
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: