Forum samochodowe » Samochody 4x4 » Nowe Suzuki Jimny strzałem w dziesiątkę. Ilość...
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Nowe Suzuki Jimny strzałem w dziesiątkę. Ilość...

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2018-10-17, 22:42      Nowe Suzuki Jimny strzałem w dziesiątkę. Ilość... Odpowiedz z cytatem

Reklamy
xsawierr

Post2018-10-17, 22:42      Nowe Suzuki Jimny strzałem w dziesiątkę. Ilość... Odpowiedz z cytatem
Super auto 100 razy lepsze ni,,,,,,z niemieckie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodek1984

Post2018-10-21, 10:37      Nowe Suzuki Jimny strzałem w dziesiątkę. Ilość... Odpowiedz z cytatem
Nic dziwnego. Na portalu Historia z kołem w tle był fajny wpis o początkach marki Hope Star czyli o "dziadku" modelu Samuraj. Do dziś Suzuki jest wierne ideałom, które stworzyły prawdziwy pojazd terenowy. Chcemy taki małych prawdziwych wszędołazów.

viza21

Post2019-03-18, 11:00      Nowe Suzuki Jimny strzałem w dziesiątkę. Ilość... Odpowiedz z cytatem
Wiele informacji tj. wiadomości, testy, porównania, opinie o samochodach, porady dotyczące eksploatacji auta. znajdziecie na tej stronce https://www.wyborkierowcow.pl/ , muszę przyznać ze bardzo wiele przydatnych informacji .

Forum samochodowe » Samochody 4x4 » Nowe Suzuki Jimny strzałem w dziesiątkę. Ilość...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: