Forum samochodowe » Samochody amerykańskie » Nowy Ford Mustang - witamy w XXI wieku
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Nowy Ford Mustang - witamy w XXI wieku

Idź do strony 1, 2  Następny
Autor Wiadomość
V10.pl

Post2013-12-05, 13:03      Nowy Ford Mustang - witamy w XXI wieku Odpowiedz z cytatem

Reklamy
rmcs

Post2013-12-05, 13:03      Nowy Ford Mustang - witamy w XXI wieku Odpowiedz z cytatem
Co się tak czepiacie tylnych lamp nowej Cervette! Moim zdaniem pasują idealnie. Poza tym posatwiono mocno na aerodynamikę, której efektem jest właśnie taki a nie inny ich kształt. Moim zdaniem jest dobrze, I na pewno nikt jej z niczym nie pomyli...

riderV8

Post2013-12-05, 16:38      Nowy Ford Mustang - witamy w XXI wieku Odpowiedz z cytatem
Muszę przyznać, ze wygląda znacznie lepiej niż na pierwszych zdjęciach (tych w gazecie).

riderV8

Post2013-12-05, 16:41      Nowy Ford Mustang - witamy w XXI wieku Odpowiedz z cytatem
Dobrze zobaczyć w całości, z różnych ujęć, zanim wyciągnie się wnioski.

adi22

Post2013-12-05, 17:58      Nowy Ford Mustang - witamy w XXI wieku Odpowiedz z cytatem
Powstał kolejny komercyjny chłam. tak się zabija legendę!

SARTO

Post2013-12-05, 22:12      Nowy Ford Mustang - witamy w XXI wieku Odpowiedz z cytatem
Nieprawdopodobnie piękna stylizacja. Można się rozpłynąć patrząc na ten samochód :] Z tym zrywaniem z poprzednikiem to bym nie przesadzał, nadal ma cechy Mustanga czystej krwi :]

johnny b.

Post2013-12-05, 22:49      Nowy Ford Mustang - witamy w XXI wieku Odpowiedz z cytatem
Piękny, po prostu piękny. Jak dojdzie dźwięk V8 5.0 to czego chcieć więcej od samochodu? Well done! Congrats.

slawex1983

Post2013-12-06, 19:35      Nowy Ford Mustang - witamy w XXI wieku Odpowiedz z cytatem
W ostatnim akapicie autor wyraźnie dał się ponieść fantazji. Gdybyś napisał list miłosny w ten sposób, to każda Twoja ha ha.

alk

Post2013-12-07, 14:42      Nowy Ford Mustang - witamy w XXI wieku Odpowiedz z cytatem
Ford chce wycisnąć więcej kasy dlatego próbuje dostosować mustanga do rynku globalnego. To nie pierwsze zmiękczanie (4 cylindry) i upiększanie na którym auto traciło swój urok. Ktoś znowu próbuje być cwany, a historia tej ikony motoryzacji wyraźnie pokazuje że klienci tego nienawidzą. Jak chcieli złapać nowych klientów to trzeba było wziąść się do roboty i zaprojektować nowe modele tak jak Porsche.

maxx304

Post2013-12-13, 07:50      Nowy Ford Mustang - witamy w XXI wieku Odpowiedz z cytatem
" Krótko - światła w Mustangu są genialne i będziemy bronić tego niczym konstytucji." Może tylne, bo przednie IMHO są za małe i wyglądają po prostu śmiesznie. Co do reszty - Aston, Mondeo, Mustang... Te 3 auta widzę w tym modelu. Szkoda, bo chciałem widzieć tylko to ostatnie. Chevrolet i Dodge nie wymyślały, zrobiły nowe auta nawiązując do klasyki. I to wygląda dobrze. Moda na obniżanie kosztów paliwa i wszechobecne normy Euro565465467 zabija takie auta jak Mustang, Camaro czy Challenger. One mają duszę, a takie auto popierdując 2.3 litrowym EcoBiustem sprawia wrażenie plastikowego kit-cara, a nie legendy. Jak kogoś nie stać na paliwo to niech nie kupuje takich aut. To nie jest wóz do ecodrivingu, Ma budzić emocje. Wyglądem, bulgotem widlastej ósemki. A nie robić za pseudosportowca. Podsumowując - mnie się ten wóz absolutnie nie podoba.

kołpak

Post2013-12-13, 09:25      Nowy Ford Mustang - witamy w XXI wieku Odpowiedz z cytatem
Ja nie chcę takiego XXI wieku, XX podobał mi się znacznie bardziej.

TrueStoryBro

Post2013-12-13, 15:43      Nowy Ford Mustang - witamy w XXI wieku Odpowiedz z cytatem
Ford zamiast robic jakis nowy dizajn lub chociaz zaczerpniecie starych pomysłów z modeli 70-90 to bierze jak dla mnie z konkurencji . Przód bardzo wyraźnie przypomina jaguara nowego ale tył to zaokrąglenie swiateł w starym stylu i to jedynie mi sie podoba w tym modelu.

hopman Volkswagen
Passat

Miasto: Ruda Śląska

Post2013-12-15, 15:11      Nowy Ford Mustang - witamy w XXI wieku Odpowiedz z cytatem
Ja jednak stawiam zdecydowanie kreskę i oddzielam legendarnego Mustanga od tego co teraz robią. Może to i ładne ale jednak to już nie to samo.

chuck norris

Post2013-12-30, 10:02      Nowy Ford Mustang - witamy w XXI wieku Odpowiedz z cytatem
coś tak myslałem że będzie tak wyglądał mi się tam podoba tylko żeby nie było ich dużo

XTX

Post2014-04-01, 12:47      Nowy Ford Mustang - witamy w XXI wieku Odpowiedz z cytatem
Dobrze jest,mogli tak spartaczyć jak zrobili w latach 70tych,porównajcie Mustanga z 68,a 73,to się nazywa partactwo,ten akurat jest OK,nie ma samochodów idealnych,nawet piękne kobiety mają pewne wady,dlatego kochamy to co nam się podoba,a nie to co chcieli byśmy mieć.Pozdro dla Fanów Ognistego rumaka

Forum samochodowe » Samochody amerykańskie » Nowy Ford Mustang - witamy w XXI wieku Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: