Ta strona wykorzystuje "pliki cookie" zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej Polityce prywatnościNie pokazuj
Forum samochodowe » Prawo » odebrane prawo jazdy za jazde pod wplywem alkocholu
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

odebrane prawo jazdy za jazde pod wplywem alkocholu

Autor Wiadomość
sutor dorota

Post2014-02-16, 10:42      odebrane prawo jazdy za jazde pod wplywem alkocholu Odpowiedz z cytatem
dzien dobry mam pytanie jakie sa konsekwencje jazdy samochodem po odebraniu prawa jazdy na dwa lata z tym,ze kara minela w 2011roku

Reklamy
Moneymaker

Post2014-03-24, 11:15      odebrane prawo jazdy za jazde pod wplywem alkocholu Odpowiedz z cytatem
Najprawdopodobniej dostaniesz wyrok w zawieszeniu, albo zostaniesz skazany z odroczeniem wyroku. Oczywiscie jest tez opcja że trafisz na wrednego sedziego co Cie posadzi, ale to malo prawdopodobne.

Powodzenia.

machomen

Post2014-04-11, 17:10      odebrane prawo jazdy za jazde pod wplywem alkocholu Odpowiedz z cytatem
wyrok w zawieszeniu jest najbardziej prawdopodobny

natalaa

Post2014-06-16, 16:12      odebrane prawo jazdy za jazde pod wplywem alkocholu Odpowiedz z cytatem
Wyrok w zawieszeniu + grzywna. Do tego musisz zdać ponownie egzamin na prawo jazdy i przejść badania psychotechniczne (tego ostatniego nie jestem w 100% pewna).
Teraz kodeks jest zaostrzony.

malinówekkredy

Miasto: Malinówek

Post2014-06-23, 12:30      odebrane prawo jazdy za jazde pod wplywem alkocholu Odpowiedz z cytatem
nie lepiej wyrobić na nowo prawko, skoro okres już minął? Drugi raz to samo i będzie wysoka grzywna + zawiasy

jagoda25

Post2017-04-12, 12:02      odebrane prawo jazdy za jazde pod wplywem alkocholu Odpowiedz z cytatem
Psychotesty + ponowny egzamin + to co doliczy sędzia Smile Jak będziesz robił badania to polecam tą przychodnię: http://www.badania-kierowcow.edu.pl/ - mają bardzo dobrych lekarzy!

adamjanicki

Post2017-04-18, 11:36      odebrane prawo jazdy za jazde pod wplywem alkocholu Odpowiedz z cytatem
Ja słyszałem, że prawo ma teraz być znowu zaostrzone dla kierowców na podwójnym gazie

Forum samochodowe » Prawo » odebrane prawo jazdy za jazde pod wplywem alkocholu
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: