Forum samochodowe » Opel forum » opel astra I F 1.6 benzyna + lpg zamulona na ciepłym silniku
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

opel astra I F 1.6 benzyna + lpg zamulona na ciepłym silniku

Autor Wiadomość
sylwia24

Post2011-03-22, 20:42      opel astra I F 1.6 benzyna + lpg zamulona na ciepłym silniku Odpowiedz z cytatem
Witam
Mam problem z moją asterka, otóz na benzynie na zimnym silniku jezdzi super natomiast gdy silnik się rozgrzeje dostaje muła strasznego, gaz w podłoge a ona nic, sprawa jest o tyle dziwna że na gazie jezdzi ok i nie ważne czy silnik ciepły czy zimny.Dodam że wymieniałam filtr paliwa , powietrza nie jest jeszcze zasyfiony. pojawiło się również skraplanie wody z tłumnika ale myśle że to niema większego wpływu ponieważ gdyby to zależało od paliwa to nie zbyt by tez jechała na zimnym silniku. wie proszę o rade co to może być?/ myślę odłączyc jeszcze dla sprawdzenia sonde lambda. ale może ktoś ma inny pomysł będe wdzięczna za odpowiedz;-) wiem że może to dziwne że dziewczyna o coś takiego pyta ale można powedziec że kumam troszke to i owo;-)

Reklamy
Forum samochodowe » Opel forum » opel astra I F 1.6 benzyna + lpg zamulona na ciepłym silniku
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: