2015-10-20, 20:37 Ostatnia runda ERC już bez Kajetanowicza
Wiedziałem DZIADY LOTOSOSKI MĘDY ZASRANE DO ZABICIA,TAK JAK SIEMANKA WYRUCHALI PO ZDOBYCIU TYTUŁU TAK TERAZ KAJTKA! On napewno chętnie by pojechał,szczegolnie teraz na lajcie
Tonny7
2015-10-20, 21:18 Ostatnia runda ERC już bez Kajetanowicza
Wyluzuj, pewnie że fajnie by było wystartować jako mistrz ale program był na 8 startów to było 8. Oni mają teraz ważniejsze sprawy na głowie niż jeden start. Teraz ważą się losy dalszej kariery i być może startów w WRC 2 i nie będę zaskoczony jeśli będzie to wspólny team z Kubicą. Ale co do Wojtka to się zgadzam, szkoda, że Mistrz Polski nie może znaleźć solidnych sponsorów.
Fan Sportu
2015-10-21, 09:40 Ostatnia runda ERC już bez Kajetanowicza
Bo Polska z jakichś dziwnych powodów nie traktuje poważnie sportów motorowych dlatego brakuje sponsorów i zainteresowania kibiców. Ludzie jarają się bardziej klejonymi Golfami niż topowym motorsportem. Dziwne to ...
xsawierr
2015-10-21, 14:57 Ostatnia runda ERC już bez Kajetanowicza
Ja bym chciał drużyny Kajto-Siemanko w WRC 2 coś na wzór Lotto uczeń i mistrz.Wojtka mi szkoda najbardziej bo obok chłopaków co ostatnio mają tempo(Habaj i Brzeziński) jest najmłodszy i przed nim może być kawał dobrej jazdy.Oby sponsorzy coś wymyślili.Wolał bym taką sytuację niż porównywać tempo Kajtka z Kubicą
Tonny7
2015-10-21, 15:31 Ostatnia runda ERC już bez Kajetanowicza
Wojtek podobno w przyszłym sezonie ma startować Fiestą w ERC Junior, oby tym razem na poważnie.