Forum samochodowe » Rajdy » Ostatnia runda ERC już bez Kajetanowicza
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

Ostatnia runda ERC już bez Kajetanowicza

Autor Wiadomość
V10.pl

Post2015-10-20, 20:37      Ostatnia runda ERC już bez Kajetanowicza Odpowiedz z cytatem

Reklamy
xsawierr

Post2015-10-20, 20:37      Ostatnia runda ERC już bez Kajetanowicza Odpowiedz z cytatem
Wiedziałem DZIADY LOTOSOSKI MĘDY ZASRANE DO ZABICIA,TAK JAK SIEMANKA WYRUCHALI PO ZDOBYCIU TYTUŁU TAK TERAZ KAJTKA! On napewno chętnie by pojechał,szczegolnie teraz na lajcie

Tonny7

Post2015-10-20, 21:18      Ostatnia runda ERC już bez Kajetanowicza Odpowiedz z cytatem
Wyluzuj, pewnie że fajnie by było wystartować jako mistrz ale program był na 8 startów to było 8. Oni mają teraz ważniejsze sprawy na głowie niż jeden start. Teraz ważą się losy dalszej kariery i być może startów w WRC 2 i nie będę zaskoczony jeśli będzie to wspólny team z Kubicą. Ale co do Wojtka to się zgadzam, szkoda, że Mistrz Polski nie może znaleźć solidnych sponsorów.

Fan Sportu

Post2015-10-21, 09:40      Ostatnia runda ERC już bez Kajetanowicza Odpowiedz z cytatem
Bo Polska z jakichś dziwnych powodów nie traktuje poważnie sportów motorowych dlatego brakuje sponsorów i zainteresowania kibiców. Ludzie jarają się bardziej klejonymi Golfami niż topowym motorsportem. Dziwne to ...

xsawierr

Post2015-10-21, 14:57      Ostatnia runda ERC już bez Kajetanowicza Odpowiedz z cytatem
Ja bym chciał drużyny Kajto-Siemanko w WRC 2 coś na wzór Lotto uczeń i mistrz.Wojtka mi szkoda najbardziej bo obok chłopaków co ostatnio mają tempo(Habaj i Brzeziński) jest najmłodszy i przed nim może być kawał dobrej jazdy.Oby sponsorzy coś wymyślili.Wolał bym taką sytuację niż porównywać tempo Kajtka z Kubicą

Tonny7

Post2015-10-21, 15:31      Ostatnia runda ERC już bez Kajetanowicza Odpowiedz z cytatem
Wojtek podobno w przyszłym sezonie ma startować Fiestą w ERC Junior, oby tym razem na poważnie.

Forum samochodowe » Rajdy » Ostatnia runda ERC już bez Kajetanowicza
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: