2007-08-02, 17:16 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Dziś praca i obowiązki nie pozwoliły mi udać się do prokuratury ale jutro uderzam zgłosić to wszystko.Nie czekam do zakończenia terminu swojej umowy.Człowiek tyra a tu...mam nadzieje że sądownictwo będzie surowe.
Reklamy
Matt
2007-08-02, 18:26 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Witam wszystkich poszkodowanych. Niestety rowniez jestem w tej grupie. Zlozone zostalo juz doniesienie na policje mimo, ze termin mi jeszcze nie uplynal. Przyjeli. Teraz co zamierzam jeszcze zrobic to doniesc do urzedu skarbowego (w koncu na pewno gostek nie zaplacil od tego podatku). Ponadto wydaje mi sie, ze powinnismy dosyc czesto dzwonic na policje i pytac sie o postep.
Takich pieniedzy nie da sie wydac w ciagu kilku dni wiec czym predzej panowie policjanci rusza dupe i go zlapia tym lepiej dla nas.
Moj adres: matik80@op.pl
kashi
2007-08-02, 18:43 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
ja tez zostalem chyba oszukany wplacilem zaliczke. Dopiero dzis sie o wszystkim dowiedzialem. i chetnie spotkal bym sie z panem Jarosławem oko w oko.
greg
2007-08-02, 18:47 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
agnieszka napisał:
Witam
Również dołączamy do grona poszkodowanych. Umowę podpisaliśmy w biurze w Brodnicy dnia 13.07.2007 i wpłaciliśmy zaliczkę 6000 złotych.
Byliśmy dziś w Brodnicy i okazało się, że policja już zaplombowała biuro.
Ja również nie czekam na koniec umowy. Z wielokrotnych obietnic ze strony pana JW jak i jego pełnomocnika , pracownic, które miałem - już dawno powinienem jeździć tym samochodem. Niestety nie jest mi to dane. Umowę podpisałem na pewnych warunkach (samochód miał być przed moim wyjazdem na urlop). Urlop się kończy a mi zostały wycieczki rowerowe po okolicy mojego miasta (co prawda zdrowo). Umoczyłem w to sporo kasy - jak dla mnie. ( Nie zamierzam odpuścić. Jutro idę zgłosić ten fakt do prokuratury. Moja umowa kończy się wg papierka 19.08.07 (jednak wg mnie miałem jeszcze jedną umowę ustną [dzięki której podpisałem umowę i wpłaciłem kwotę], której nie dotrzymano, i wielokrotne zapewnienie pracowników na miejscu w Brodnicy o terminowości wywiązania się z niej. Ilości wykonywanych telefonów już nie zliczę. Pozdrawiam
Ktoś już nie pamiętam - powiedział, że razem damy radę. Trzeba takich ludzi tępić i wskazywać palcami aby już nikogo nie skrzywdzili.
kashi
2007-08-02, 18:49 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
greg racja, ale chetnie bym sie z gosciem spotkal, miejmy tylo nadzieje ze dorwia tego fagasa i to jak najszybciej
greg
2007-08-02, 18:49 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
kashi napisał:
ja tez zostalem chyba oszukany wplacilem zaliczke. Dopiero dzis sie o wszystkim dowiedzialem. i chetnie spotkal bym sie z panem Jarosławem oko w oko.
Ja również się bym z nim spotkał - bardzo chętnie
kashi
2007-08-02, 18:53 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
greg masz gg???? moze pogadamy, jak bedzies zmial jakies wiesci to bede wdzieczny
greg
2007-08-02, 18:58 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
A tak w ogóle to ciekawe czy już go namierzyli, czy potrzebują motywacji? Zobaczymy co jest warte to nasze polskie prawo i policja?
kashi
2007-08-02, 18:59 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
tez chialbym wiedziec, ale takiego wku...enia dawno nie mialem
greg
2007-08-02, 19:00 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
gg 5288926 - proszę bardzo
marco
2007-08-02, 19:45 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Również dołaczam swoje namiary:
GG: 3154561
Niektórzy mają także kontakt telefoniczny do mnie.
Dla przypomnienia:
- zamówiłem RAV4,
- wpłaciłem 1000 zł,
- termin na mojej umowie mija 17.08.2007,
- zgłosilem moją sprawę na policję już wczoraj.
Czy jest ktoś kto zrobi listę poszkodowynych i będzie główną osobą kontaktową, abyśmy wszyscy ze sobą nie musieli się ciagle kontaktować.
Może drgn?
Drgn - co Ty na to?
Ps. Od jutra wieczora będę na urlopie, więc nie będę na bierząco, ale postaram się śledzić sprawę.
Ostatnio zmieniony przez marco dnia 2007-08-03, 07:29, w całości zmieniany 1 raz
Daoo
2007-08-02, 20:29 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
I ja jeszcze raz dołączam nr gg 6210206.tel podam na gg.Własnie usiadłem i tak licze ile wtopiłem.Więc wpłata do pana JW 6000tys zł plus teraz spłata kredytu jaki zaciągnołem by do autka dołożyć wychodzi 8300tyś zł.Tyle wtopiłem w ten interes nie licze już czasu poświęconego załatwiankom,telefonów itd.W każdym razie teraz dwa lata czeka mnie pracy za darmo!Wyobrażcie sobie teraz jaki jestem zły!Pozdrawiam i trzymajmy rękę na pulsie to nie może tak ujść płazem!
halina
2007-08-02, 21:08 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
więc dolączam sie do grupy poszkodowanych ---a bylo to 13 lipca czyli w momencie kiedy byla juz wielka burza w portalu i zadna z pan w biurze nie zareagowala ---no to mysle ze pracownicy swiadomie brali udzial w procederze i nie maja nic na swoje usprawiedliwienie..Pisze do CBA no i do ministra Ziobro na nasze organy scigania ktore zasłanieaja sie wadliwym prawem .Prawo i odpowiednie sluzby kontroli maja obowiązek bronic obywatela a swoje brakorubstwousprawiedliwiac i zaslaniac - bo termin umowy nie uplynął.Ja zglosiłam doniesienie na policje i mam zamiar sledzic kazdy krok w tej sprawie .No i zapytanie do wlasciciela portalu --dlaczego tak póżno zdjeliscie ogloszenia przestępców z portalu ---myśle ze tez bedziecie musieli odpowiedziec---a moze?No to zabieramy sie do roboty sanowni państwo.A moze Strong Men?-----poszkodowana .gg---3760997[
drgn
Rav4 od Włodarczyka...
...i wszystko jasne ;)
2007-08-02, 21:18 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
Piotr Mackiewicz napisał:
Witam Wszystkich.My również dołączamy się do grona poszkodowanych przez firmę P.U.H Jarosława Włodarczyka.Umowę podpisaliśmy 26.07.07.Każdego dnia próbowałam kontaktować się z firmą,na podpisanie umowy pojechaliśmy z mężem osobiście,aby sprawdzić ,czy owa firma istnieje.Zapewniano mnie ,że Toyotę otrzymamy pod koniec tego tygodnia.Byłam z umową i wszelkimi danymi,które posiadam na policji..Wszystkich ,którzy zostali poszkodowani przez firmę Włodarczyka proszę o kontakt.Razem naprawdę możemy zdziałać dużo więcej.Nasz mail.anetan@gmail.com.
A wy drogie Panie z biura Pana Włodarczyka będziecie odpowidać za wyłudzenia tak samo jak owy właścieciel!!!!!!
Witam,
jutro zadzwonie do prawnika i wypytam co jest potrzebne.
Ze wstepnej rozmowy wiem, że jeśli zgloszenie jest kilku osobowe - jest większa szansa.
Jutro opublikuję mejla i prośbę jakie dane należy przesłać 9po ustaleniach z prawnikiem).
zaloże się, że pana kovala i dexa - nie będzie wśród zainteresowanych, poniewaz na mojego nosa oni maja inne zadanie...
Chyba, że obowiązek gromadzenia informacji weźmie na siebie Pan Piotr a ja korzystając z
pomocy prawnika nawiążę z nim "współpracę".
Zabezpieczajcie wszystkie koszty jakie ponieśliście - bilingi, odsetki kredytów, wyciąg z potwierdzeniem przelewu zadatku, kp...Wszystko.
Najważniejsze to uruchomić wszystkie instytucje. Najlepiej zbiorowo. I skupić się na WSZYSTKICH osobach co do których sa podejrzenia, że brały w tym udział. Czyli nie tylko Włodarczyka.
ZUS, US, Policja, prokuratura, kancelaria MS, UOKiK + te które moga sprawę nagłośnić aby nie dopuścić do tego aby inni ludzie zostali okradzeni.
Pozdrawiam
halina
2007-08-02, 21:20 P.U.H Jarosław Włodarczyk- przekręt z samochodami sprow.
więc dolączam sie do grupy poszkodowanych ---a bylo to 13 lipca czyli w momencie kiedy byla juz wielka burza w portalu i zadna z pan w biurze nie zareagowala ---no to mysle ze pracownicy swiadomie brali udzial w procederze i nie maja nic na swoje usprawiedliwienie..Pisze do CBA no i do ministra Ziobro na nasze organy scigania ktore zasłanieaja sie wadliwym prawem .Prawo i odpowiednie sluzby kontroli maja obowiązek bronic obywatela a swoje brakorubstwousprawiedliwiac i zaslaniac - bo termin umowy nie uplynął.Ja zglosiłam doniesienie na policje i mam zamiar sledzic kazdy krok w tej sprawie .No i zapytanie do wlasciciela portalu --dlaczego tak póżno zdjeliscie ogloszenia przestępców z portalu ---myśle ze tez bedziecie musieli odpowiedziec---a moze?No to zabieramy sie do roboty sanowni państwo.A moze Strong Men?-----poszkodowana .gg---3760997[