Forum samochodowe » Samochody amerykańskie » POMOŻECIE?
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

POMOŻECIE?

Autor Wiadomość
adik2160

Post2019-09-07, 12:56      POMOŻECIE? Odpowiedz z cytatem
Witam Very Happy
Marzenia.Każdy z nas je ma.Czy jeśli bardzo zależy nam na jakimś z nich, siedzimy w domu na "tyłku" i czekamy aż same się spełnią?Przyszedł taki dzień w którym postanowiłem w końcu działać. Będę w pełni szczery,nie zamierzam kłamać ani naciągać prawdy.Moim marzeniem jest posiadanie amerykańskiego samochodu z silnikiem V8 5.7 HEMI.Trafiło na auto w którym zakochałem się od pierwszego wejrzenia:Chrysler 300c 5.7 Hemi.Co tu dużo mówić?Jak dla mnie samochód marzenie.Ma wszystko o czym mógłbym zamarzyć a co NAJWAŻNIEJSZE silnik V8. Dlatego postanowiłem zorganizować zrzutkę.Zrzutka jest w 100% szczera.Zbieram na samochód marzeń,a na jaki już wiecie.Nie chodzi o to że postanowiłem żebrać na forach ale żeby zrzutka "zadziałała" potrzebuje rozgłosu.Jeśli jesteś pasjonatem amerykańskiej motoryzacji i stać cie na to by wesprzeć mnie w realizacji marzenia i nie pożałujesz kilkunastu,kilkudziesięciu złoty to podrzucam link do mojej zrzutki.Marzenia to marzenia dlaczego miałbym nie spróbować?Może znajdą się szczodre osoby o tej samej pasji co ja i pomogą?
PS:Uprzedzając pytania;Jestem w pełni świadomy kosztów utrzymania takiego samochodu i na pewno sobie z tym poradzę.Dla prawdziwego pasjonata to najmniejszy problem. Proszę również o powstrzymanie się od szkalujących mnie komentarzy typu:żebrak itp.
Nie jestem już szczeniakiem który chce kupić szybki samochód.Chce kupić poważny samochód który jest moim marzeniem.Może się uda, bo przecież warto spróbować a nie siedzieć i czekać.

LINK DO ZRZUTKI:
https://zrzutka.pl/samochod-marzen-chrysler-300c-5-7-hemi

Reklamy
albaa

Post2019-09-08, 20:41      POMOŻECIE? Odpowiedz z cytatem
pomożemy!!

staszek23 SKODA OCTAVIA
III RS

Miasto: Poznań

Post2019-09-18, 07:53      POMOŻECIE? Odpowiedz z cytatem
A jak ci się dorzucę to będziesz mi go pożyczał od czasu do czasu?

MbrAuto

Post2022-04-19, 08:15      POMOŻECIE? Odpowiedz z cytatem
pogadaj z chłopakami z US-Mot doradzą w sprawie auta Smile

https://sklep.us-moto.pl/

PaulekKoston

Post2022-04-19, 12:40      POMOŻECIE? Odpowiedz z cytatem
Już widziałem gdzieś tą nazwę.

PaulekKoston

Post2022-04-19, 12:40      POMOŻECIE? Odpowiedz z cytatem
Już widziałem gdzieś tą nazwę.

Forum samochodowe » Samochody amerykańskie » POMOŻECIE?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: