Z pewną taką... nieśmiałością chciałbym zasugerować aby w dziale F1, tam gdzie jest tabelka z terminami treningów, qualu i wyścigu, zrobić linki do wyników danej sesji. Wiem wiem, można zawsze kliknąć w newsa ale wtedy trzeba szukać wyników każdej sesji wśród innych newsów. Nie mówię żeby odrazu wywalać wyniki z newsów, co to to nie, chodzi tylko o "zebranie" ich (linków do nich) w jednym miejscu (co ułatwiłoby przeglądanie wyników z całego weekendu ). Co Wy na to? Kto jest za?
Reklamy
Rysiek
2007-04-08, 21:18 Propozycje
juz jest cos takiego zrobione na stronie Klasyfikacje F1 sa tabelki z pelna klasyfikacja kierowcow, pelna teamow i obok po lewej...tylko newsy z wynikami, zeby nie trzeba bylo ich szukac wsrod innych newsow
co do podlinkowania pozycji w bloku TV, bo o to ci chodzilo? to niemozliwe dlatego, ze tuz po wyscigu zmienia sie to na ramówke wyscigu juz nastepnego, a nie ukonczonego (wlasnie zmieniam juz ja na Bahrajn )
Tomek
Miasto: Rzeszów
2007-04-09, 09:57 Propozycje
Rysiek napisał:
juz jest cos takiego zrobione na stronie Klasyfikacje F1 sa tabelki z pelna klasyfikacja kierowcow, pelna teamow i obok po lewej...tylko newsy z wynikami, zeby nie trzeba bylo ich szukac wsrod innych newsow
No tak, widać nie obczaiłem jeszcze wszystkich zakamarków V10
Cytat:
co do podlinkowania pozycji w bloku TV, bo o to ci chodzilo? to niemozliwe dlatego, ze tuz po wyscigu zmienia sie to na ramówke wyscigu juz nastepnego, a nie ukonczonego (wlasnie zmieniam juz ja na Bahrajn )
Ok, rozumiem.
Rysiek
2007-04-09, 12:14 Propozycje
Tomek napisał:
No tak, widać nie obczaiłem jeszcze wszystkich zakamarków V10
przydaloby sie to jakos wyeksponowac hm ale w menu sie nie zmiesci "Klasyfikacje i same newsy o wynikach" pozycja pomyslimy dzieki
Yaper
Honda
Civic
Miasto: Glowno - Warszawa
2007-04-10, 14:47 Propozycje
Przydalo by sie te klasyfikacje jakos okrasic.
Bo w tej chwili wszystko dookola zajmuje wiecej niz same klasyfikacje. Niestety jest to glowna bolaczka serwisu v10.pl.
Klasyfikacja kierowcow powinna wygladac jakos tak:
Dodatkowo wkurza mnie tez ze jak klikam w link do forum z głownej, albo jak klikam w zdjecie na galerii to mi sie to w nowej karcie otwiera.
W dobie FF, takie rzeczy powinny sie w tej samej karcie otwierac. Jak chce cos w nowej karcie obejrzec to klikam srodkowym w linka.
Rysiek
2007-04-10, 14:53 Propozycje
nie kazdy ma FF, 80% nadal to IE a otwieranie przegladarki zdjec w nowym oknie czyli osobnego narzedzia to dzis standard
co do bloku z klasyfikacja masz racje, powinna byc bardziej rozbudowana, czekamy az grafik zaprojektuje wiekszy blok i wtedy bedzie wielka i pełna
Rysiek
2007-04-30, 00:40 Propozycje
Yaper napisał:
Przydalo by sie te klasyfikacje jakos okrasic.
Bo w tej chwili wszystko dookola zajmuje wiecej niz same klasyfikacje.
Klasyfikacja kierowcow powinna wygladac jakos tak:
1. Robert Kubica (PL) [BMW Sauber] 99 pkt.
2. Kimi Raikonen (FIN) [Ferrari] 98 pkt.
niech to bedzie dowodem, ze naprawde sluchamy dobrych rad userow
k3rmit
Miasto: Katowice
2007-06-21, 20:54 Propozycje
Jak to jest z tym RSSem?
Czesto dostaje stare wiadomosci jako nowe. Czasem to sa naprawde stare newsy.
Do RSSa uzywam opery, wiem, ze to moze nie najlepszy czytnik RSS, ale wygodnie mi sie z niego korzysta.
Z innymi kanalami nie mam problemu - tylko V10
Tomek
2007-06-21, 21:04 Propozycje
Czy da się dodać stronę v10.pl do ulubionych jako RSS tak aby pokazywało mi newsy jako linki?
Presley
Miasto: Gdańsk
2007-06-21, 21:06 Propozycje
hm, dziwne, tez uzywam opery jak czytnika i dostaje na bieząco nowe newsy, a starych to w rss-sie nie kisimy, bo jest ich w paczce tylko 10 najnowszych a starych porpostu tam nie ma
Tomek
2007-06-21, 21:08 Propozycje
Odpowiem sobie sam na moje pytanie bo Presley mnie uprzedził z następnym postem i mojego poprzedniego już nie skasuję Da się, trzeba kliknąć RSS i na wczytanej stronie na górze jest subskrybcja za pomocą zakładek
k3rmit
Miasto: Katowice
2007-06-21, 23:20 Propozycje
Hmm, mialem tylkorajdy zasubskrybowane.
Moze byly jakies minimalne korekty w newsach i dlatego sie tak dzialo?
Zapodam RSSa z F1 i zobacze
ARON
I've got a Hemi
Wyłącz światła - włącz myślenie! (www.dadrl.pl)
2009-04-28, 19:57 Propozycje
Sorry, że wsadziłem to tutaj w tym temacie, ale nie miałem ochoty zakładać specjalnie nowego wątku i zaśmiecać forum, no ale do rzeczy: dlaczego ostatnio tak zamarło w zakładce "Amerykany" - żadnych nowych newsów itp.? Brak czasu, czy jakaś 'awaria techniczna'?