Forum samochodowe » Citroen forum » przyciszk na konsoli prawdobnie blokada armotyzatorów
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu

przyciszk na konsoli prawdobnie blokada armotyzatorów

Autor Wiadomość
vipbroda

Post2008-07-22, 23:46      przyciszk na konsoli prawdobnie blokada armotyzatorów Odpowiedz z cytatem
mam pytanie gdyz nie moge znalezc w zadnej ksiazce serwisowej opisu działąnia tego tez przycisku oznaczajacego blodake armotyzatorów znajdującego sie na konsoli <posiadam> czy moze ktos wiec jak to sie uzywa i po co?? z gory dziekuje za wszystkie sygestie:P

Reklamy
JacKill

Post2008-07-23, 08:50      przyciszk na konsoli prawdobnie blokada armotyzatorów Odpowiedz z cytatem
Po pierwsze jaki samochód? Domyślam się, że jakiś z hydro, czyli Xantia, XM (ale raczej Xantia, bo w XM to inaczej ten przycisk chyba wyglądał). jak zapewne Tobie i Twojemu mechanikowi dobrze wiadomo, że w tych samochodach nie ma amortyzatorów, więc na pewno nie jest to blokada czegoś, czego nie ma Very Happy

A jeśli jest to taki przycisk:

To wszystko masz na obrazku powyżej Wink

vipbroda

Post2008-07-23, 16:09      przyciszk na konsoli prawdobnie blokada armotyzatorów Odpowiedz z cytatem
kurcze zapomnialem napisac mam xsare picasso z 2002 r 2,0HDI przycisk sie znajduje po rawej stronie od nawiewu.kolego sluchaj ten przycisk tez miala xantia i nawet peugot 605 niektore wersje oczywiscie taki lepsze:P zrobil bym zdjecie ale pozyczylem aparat koledze:P moze to cie naprowadzi na trop.............

JacKill

Post2008-07-23, 18:50      przyciszk na konsoli prawdobnie blokada armotyzatorów Odpowiedz z cytatem
Któryś z tych z obrazka (kliknij, aby powiększyć):

http://img177.imageshack.us/my.php?image=53899525kb0.jpg

vipbroda

Post2008-07-23, 19:31      przyciszk na konsoli prawdobnie blokada armotyzatorów Odpowiedz z cytatem
tak znajduje sie pod numerem 16..............

JacKill

Post2008-07-23, 20:15      przyciszk na konsoli prawdobnie blokada armotyzatorów Odpowiedz z cytatem
To blokada tylnych szyb sterowanych elektrycznie. takie zabezpieczenie przed dziećmi.

PS. Na PM'a wysyłam Ci link do instrukcji.

vipbroda

Post2008-07-24, 10:57      przyciszk na konsoli prawdobnie blokada armotyzatorów Odpowiedz z cytatem
ehhhhhh dzieki pewnie masz racje ............... kurde niewiem co mi sie skojarzyło z tym amorem:D dzieki serdeczne zaraz pojde spr do auta ten bajer..........pozdro

Forum samochodowe » Citroen forum » przyciszk na konsoli prawdobnie blokada armotyzatorów
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Skocz do: